برای داوطلبای آزمون دکتری ابتدا کارنامه اولیه منتشر میشه و بعد از انتخاب رشته هم، کارنامه انتخاب رشته و در نهایت کارنامه نهایی صادر میشه. در توضیحات کارنامه اولیه دکترا ۱۴۰۳ اطلاعات ثبت نامی و وضعیت مجاز بودن داوطلبا مشخص میشه، در کارنامه انتخاب رشته 1403 حد نصاب دعوت به مصاحبه و در کارنامه نهایی مشخص میشه وضعیت عملکردتون در انتخاب های دیگه چطور بوده.
برای مشاوره توضیحات کارنامه آزمون دکتری 1403
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
داوطلبا بعد از شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۳، با اعلام نتایج اولیه دکتری، کارنامه آزمون دکتری خودشون رو دریافت می کنن. با حساسیتی که در انتخاب رشته دکتری وجود داره، در صورتی که داوطلبا دقت کافی رو نسبت به اطلاعات نوشته شده در کارنامشون نداشته باشن، ممکنه به نتیجه دلخواه نرسن.
از اونجایی که داوطلبا با اطلاع از نمره کل (تراز) خودشون در یک رشته امتحانی، انتخاب رشته می کنن، بنابراین آگاهی از توضیحات کارنامه آزمون دکتری شانس دعوت به مصاحبه داوطلبا رو افزایش میده. پس در ادامه این مقاله با توضیحات کارنامه آزمون دکتری شرح کاملی از اطلاعات نوشته شده در کارنامه اولیه دکتری، کارنامه دعوت به مصاحبه دکترا 1403 و کارنامه نهایی دکتری در اختیار داوطلبا قرار می گیره.
داوطلبا بعد از شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۳ باید منتظر اعلام نتایج اولیه خودشون باشن تا با دریافت کارنامه اولیه آزمون دکتری از اطلاعاتی مثل مشخصات ثبت نامی، اطلاعات رشته آزمون، وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دوره و وضعیت علمی داوطلب از میان تمامی افراد حاضر در جلسه آزمون رشته امتحانی خودشون مطلع بشن. حالا در ادامه جزئیات کارنامه اولیه آزمون دکتری 1403 مورد بررسی قرار گرفته.
مشخصات ثبت نامی کارنامه اولیه دکتری
همون طور که در تصویر زیر می بینین، این قسمت شامل دو جدوله که در بالاترین جدول شماره اطلاعاتی همچون شماره پرونده، نام و نام خانوادگی، جنسیت، سال تولد و سهمیه ثبت نام داوطلب و در جدول دوم اطلاعات مربوط به معدل، ماه و سال اخذ مدرک کارشناسی ارشد یا دکتری حرفه ای، نام رشته و نام دانشگاه محل تحصیل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و وضعیت فارغ التحصیلی کارشناسی ارشد پیوسته یا دکتری حرفه ای نوشته شده.
در مصاحبه دکتری معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد تاثیر گذاره و داوطلبایی که دعوت به مصاحبه شدن، باید معدل خودشون رو به دقت وارد کنن تا نمره این قسمت رو در مصاحبه بگیرن.
توجه کنین که اطلاعات ثبت نامی نباید با اطلاعات واقعی متفاوت باشه و در صورت مشاهده تفاوت بین اطلاعات، داوطلب باید سریعا به سیستم پاسخگویی سازمان سنجش اطلاع بده و درخواست ویرایش اطلاعات کنه. برای اطلاعات بیشتر در خصوص اعلام نتایج اولیه آزمون دکتری می توانید به لینک زیر مراجعه کنید.
اطلاعات رشته امتحانی در کارنامه اولیه دکتری
مطابق تصویر زیر، این قسمت هم شامل دو جدوله که در جدول سمت راست، نمره داوطلب به درصد در هر درس و در جدول سمت چپ اطلاعات شماره داوطلبی، گروه آزمایشی، کد رشته امتحانی و نام رشته امتحانی نوشته شده. نمره کسب شده داوطلبا هم به سه ردیف مجموعه دروس تخصصی در سطح کارشناسی و کارشناسی ارشد، استعداد تحصیلی و زبان انگلیسی تقسیم می شه.
وضعیت مجاز به انتخاب رشته در دوره های کارنامه اولیه دکتری
همانطور که در تصویر می بینین، این قسمت شامل دو ستون به نام مجاز روزانه و بورس اعزام به خارج از کشور و مجاز سایر دوره ها (دانشگاه آزاد اسلامی، نوبت دوم، پیام نور، غیر انتفاعی و پردیس خودگردان) هستش. اگه زیر ستون اول عبارت (می باشید) رو دیدین، یعنی مجاز به انتخاب رشته دکتری 1403 برای دوره روزانه و بورس اعزام به خارج از کشور شدین و اگه در زیر ستون دوم عبارت (می باشید) رو دیدین، یعنی می تونین در دانشگاه های غیر روزانه (نوبت دوم، پردیس خودگردان، دانشگاه آزاد، غیرانتفاعی و پیام نور) انتخاب رشته کنین.
همچنین اگر شما میخواین که از جزییات نحوه و چگونگی انتخاب رشته مقطع دکتری مطلع بشین بهتون پیشنهاید می کنیم که به لینک زیر سر بزنین و اطلاعات لازم رو کسب کنین. در این مقاله زمان و نحوه انتخاب رشته دکتری به طور کامل شرح داده شده.
وضعیت علمی داوطلبان در بین تمام افراد حاضر در جلسه آزمون در رشته امتحانی
در این قسمت یک جدول وجود داره که شامل ستونایی با نام های سهمیه، نمره کل، رتبه در سهمیه، آخرین رتبه مجاز به دوره روزانه و بورس اعزام به خارج از کشور و آخرین رتبه مجاز سایر دوره ها (نوبت دوم، پردیس خودگردان، دانشگاه آزاد اسلامی، پیام نور، غیرانتفاعی و پردیس خودگردان) هستش.
تراز یا نمره کل: وضعیت هر داوطلب نسبت به سایر داوطلبا در رشته امتحانی خودشه.
رتبه در سهمیه: رتبه داوطلبا بر اساس سهمیه ای که دارن، محاسبه می شن.
به عنوان مثال اگر داوطلبی سهمیه آزاد داشته باشه، رتبش با همه افرادی که با سهمیه آزاد در اون رشته امتحانی شرکت کردن، بررسی می شه و اگر یک فردی سهمیه ایثارگر یا مربیان داشته باشه، در کارنامه هم با داوطلبای سهمیه آزاد سنجیده می شه و هم با داوطلبای دارای سهمیه خودش.
در دو ستون بعدی آخرین رتبه های مجازه شده در دوره روزانه و بورس اعزام به خارج از کشور و سایر دوره ها نوشته شده. برای درک بیشتر موارد گفته شده به مثال زیر توجه کنین:
همون طور که در تصویر بالا می بینین، وضعیت علمی داوطلبی که رشته امتحانی او مهندسی صنایع هستش مشخص شده، در سال 96، در رشته مهندسی صنایع 2367 نفر شرکت کردن و رتبه این داوطلب از میان 2367 نفر با احتساب سهمیه آزاد 1398 و با احتساب سهمیه ایثارگر 63 شده.
رتبه آخرین فردی که مجاز به انتخاب رشته دوره های روزانه و بورس اعزام به خارج از کشور شده با سهمیه آزاد 856 و با سهمیه ایثارگر 46 و رتبه آخرین فردی که مجاز به انتخاب رشته سایر دوره ها شده با سهمیه آزاد 2113 و با سهمیه ایثارگر 105 بوده.
همه داوطلبا در صورت کسب نمره کل (تراز) قابل قبول دانشگاه آزاد و دریافت کد دسترسی انتخاب رشته دکتری آزاد در کارنامه نتایج اولیه دکتری، می تونن بعد از مطالعه دفترچه انتخاب رشته دکتری دانشگاه آزاد ۱۴۰۳، به صورت جداگانه در انتخاب رشته دکتری آزاد شرکت کنن.
همه شما میدونید که سازمان سنجش برای گروهی از افراد سهمیه های خاصی رو در نظر گرفته مثل سهمیه ایثارگران یا مربیان. اگه میخواین بدونین که تاثیر این سهمیه ها در رتبه کنکورتون چقدره میتونین به لینک زیر سر بزنین.
بعد از زمان اعلام نتایج کنکور دکتری، برای داوطلبا یک کارنامه با عنوان کارنامه نهایی دکتری صادر می شه که هر داوطلب می تونه با وارد شدن به سایت سنجش به نشانی sanjesh.org، نتیجه نهایی آزمون دکتری 1403 رو ببینه و کارنامه نهایی رو دریافت کنه.
در کارنامه نهایی دکتری هم درست مثل کارنامه اولیه و کارنامه دعوت به مصاحبه دکتری، اول جدول اطلاعات ثبت نامی مثل شماره پرونده، نام و نام خانوادگی، جنسیت، شماره شناسنامه و ... درج شده و بعد از اون جدول اطلاعات تحصیلی داوطلبا قرار داره که این جدول شامل ماه و سال فراغت از تحصیل در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد، نام رشته فارغ التحصیلی، نام موسسه فارغ التحصیلی و ... هست.
آخرین جدول کارنامه نهایی دکتری اطلاعات نمره کل داوطلب و وضعیت عملکردش در سایر انتخاب هاش رو نشون میده. در صورتی که داوطلب در کدرشته محلی پذیرفته نهایی نشده باشه، عدد 5 (پنج) در ستون نتیجه نمایانگر میشه و درصورت پذیرفته شدن علامت ستاره (*) نمایش داده میشه. عدد 2 هم در صورتی در کارنامه نهایی دکتری درج میشه که کد رشته محل انتخاب حذف شده باشه.
نمره کل نهایی: نمره ای هست که با استفاده از نمره کتبی آزمون و نمره مصاحبه و اعمال سهمیه داوطلب روی نمره های ذکر شده محاسبه شده.
رتبه: به معنای رتبه داوطلب در مصاحبه رشته محل هست.
آخرین رتبه قبولی: در واقع آخرین فردیه که در آن رشته محل پذیرفته نهایی اعلام شده است.
در نهایت (نتیجه) نشان دهنده وضعیت داوطلب در آن کدرشته محل هست.
زمان انتشار کارنامه نهایی دکتری دانشگاه های سراسری ۱۴۰۳ به محض اعلام در این مقاله اطلاع رسانی میشه.
داوطلبایی که میخوان از زمان و نحوه اعلام نتایج نهایی کنکور دکتری مطلع بشن، میتونن به لینک زیر سر بزنن و اطلاعات لازم رو به دست بیارن. در این مقاله کلیه اطلاعات موردنیاز در خصوص اعلام نتایج نهایی آزمون دکتری برای داوطلبا بیان شده.
همه داوطلبان آزمون دکتری پس از دریافت کارنامه آزمون دکتری خودشون و مشاهده نمره کل (تراز)، باید بعد از مطالعه دفترچه انتخاب رشته دکتری اقدام به انتخاب رشته آزمون دکتری کنن. بعد از مدتی، سازمان سنجش کارنامه ای با عنوان کارنامه انتخاب رشته آزمون دکتری که همون کارنامه دعوت به مصاحبه هستش رو در سایت خودش منتشر می کنه.
در این کارنامه دعوت به مصاحبه، اطلاعات مهمی مثل مشخصات ثبت نام، اطلاعات رشته امتحانی و وضعیت داوطلب در کد رشته های امتحانی نوشته شده که در ادامه، هر یک از این موارد به طور کامل توضیح داده شده تا داوطلبا از توضیحات این کارنامه به طور کامل مطلع بشن.
مشخصات ثبت نامی کارنامه دعوت به صاحبه دکتری
این قسمت دارای دو جدول جداگانه هستش که در یکی از جداول اطلاعات شخصی داوطلب نوشته شده. داوطلبا توجه کنن که مشخصات ثبت نامیشون نباید مغایرتی با اطلاعات اصلیشون داشته باشه و اگر تفاوتی بین اطلاعات مشاهده شد، متقاضی باید فورا با اطلاع به سازمان سنجش از طریق سیستم پاسخگویی در سامانه، درخواست ویرایش خودش رو ثبت کنه.
در ضمن سهمیه داوطلبا در زمان ثبت نام آزمون دکتری مشخص می شه، که یکی از سهمیه های زرمندگان، ایثارگران و مربیان هستش. معدل دوره کارشناسی و کارشناسی ارشد هم در مصاحبه دکتری تاثیرگذاره و افرادی که دعوت به مصاحبه دکتری می شن، باید توجه داشته باشن که معدل خودشون رو دقیق وارد کنن تا نمره این قسمت رو در مصاحبه بگیرن.
اطلاعات رشته امتحانی در کارنامه دعوت به صاحبه دکتری
در این بخش جدول اطلاعات رشته امتحانی داوطلب رو می بینین. این اطلاعات شامل شماره داوطلب، کدرشته امتحانی، نام رشته امتحانی و نمره کل تراز نهایی می شه. ستون دیگه ای با عنوان (دارای کدرشته محل معرفی برای مرحله ارزیابی تخصصی می باشید) نوشته شده که می تونه دو گزینه (بلی) یا (خیر) داشته باشه، یعنی این کدرشته امتحانی در جدول رشته های دانشگاه موجوده یا نه؟
وضعیت داوطلب در کد رشته محل های انتخابی در کارنامه دعوت به صاحبه دکتری
در این بخش انتخابای داوطلبا در قالب جدولایی با چهار ستون که در فرم انتخاب رشته توسط داوطلب وارد شده، دیده میشه. در ستونای این جدول مواردی با عنوان ترتیب علاقه، کدرشته انتخابی، نمره حدنصاب دانشگاه و نتیجه نوشته شده.
در ستون اول ترتیب علاقه شماره انتخاب های داوطلب به ترتیب نوشته شده.
در ستون دوم کد رشته انتخابی، کد های که داوطلب بعد از دانلود دفترچه انتخاب رشته دکتری انتخاب کرده نوشته شده.
در ستون بعدی نمره حد نصاب دانشگاه، ثبت شده. هر دانشگاهی یک حد نصاب مشخصی برای دعوت به مصاحبه داره، که این حدنصاب در کارنامه داوطلبا نوشته میشه و به صورت سیستمی با نمره کل (تراز) داوطلبان مقایسه میشه.
در ستون آخر هم نتیجه ثبت می شه.
تصویری که می بینین، مربوط به داوطلبیه، که در رشته الهیات – علوم قرآن و حدیث با نمره کل 3169 و با سهمیه ایثارگر هستش. این داوطلب در فرم انتخاب رشته خودش 19 کدرشته محل رو انتخاب کرده و سازمان سنجش حدنصاب هر کدرشته محل رو در مقابل اون نوشته. این حدنصاب ها با نمره کل (تراز) داوطلب مقایسه میشه و نتیجه این مقایسه در ستون آخر نوشته شده.
عدد 5: نشون دهنده اینه که نمره کل داوطلب از حدنصاب دانشگاه کمتر بوده و به این دلیل به مصاحبه این دانشگاه دعوت نمیشه.
عدد 1: نشون دهنده اینه که فرد با نمره کل خود و بدون احتساب سهمیه اش به مصاحبه این دانشگاه دعوت شده
عدد 4: به معنی دعوت به مصاحبه داوطلب با کسب حدنصاب کدرشته با احتساب سهمیه ایثارگریه
تمامی داوطلبایی که حداقل در یک کدرشته محل دعوت به مصاحبه شدن، باید در تاریخ معین شده توسط سازمان سنجش، برای تکمیل فرم صلاحیت عمومی آزمون دکتری به این سایت برن و فرم رو تا زمان اعلام شده تکمیل کنن. احیانا اگه از طریق کنکور نتونستین به نتیجه دلخواه برسین می تونین شانستون رو برای دکتری بدون آزمون هم امتحان کنین.
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آماده اند تا به تموم سوالا و ابهامای شما در مورد کارنامه اولیه کنکور دکتری و کارنامه نهایی آزمون دکتری ۱۴۰۳ پاسخ بدن و شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو از تجربه مشاورای این مرکز برای انتخاب رشته و مصاحبه کمک بگیرین.
برای مشاوره توضیحات کارنامه آزمون دکتری 1403
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
89364
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو