داوطلبای کنکوری معمولا برای پیدا کردن نقاط ضعفشون در دروس اختصاصی، در آزمون های مختلفی شرکت میکنن ولی گاهی اوقات بعضی از این داوطلب ها از نتیجه نگرفتن در آزمون های آزمایشی شکایت دارن که این نتیجه نگرفتن علت های مختلفی مثل نداشتن مدیریت زمان در جلسه آزمون، مرور نکردن دروس و ... داره که باید برطرف بشه.
برای مشاوره علت های نتیجه نگرفتن در آزمون های آزمایشی
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
خیلی از داوطلبای کنکوری برای اینکه با سوالای کنکوری و فضای کنکور آشنا بشن در آزمون های آزمایشی شرکت می کنن. حالا بعضی اوقات پیش میاد که داوطلبای کنکور از نتیجه نگرفتن در آزمون های آزمایشی سرد میشن و فکر میکنن هرچقدر درس میخونن اون نتیجه مورد علاقه شون رو نمیتونن بگیرن.
اکثر دانش آموزا مدعی هستن که با اینکه ساعت مطالعه شون زیاده و تو خونه ضریب های خوبی میزنن، تو آزمون آزمایشی عملکرد ضعیفی دارن و حس می کنن شاید مشکل از آزمون باشه. نتیجه نگرفتن تو آزمون های آزمایشی علت های زیادی داره و دانش آموزا و داوطلبای کنکور باید راهکارهای رفع این نتیجه نگرفتن رو بدونن و با یه برنامه ریزی خوب و رعایت چندتا نکته به بهترین نتیجه برسن.
به همین دلیل ما در این مقاله قصد داریم علت نتیجه نگرفتن در آزمون های آزمایشی و راهکارهای رفع این مشکل رو برای شما بگیم تا با رعایت موارد ریز بتونین تو آزمون ها موفق باشین. پس تا آخر این مقاله همراه ما باشید.
چرا در آزمون های آزمایشی نتیجه نمی گیریم؟ این یکی از پرتکرار ترین سوالات داوطلبایی هست که با تمام وجود برای آزمون درس می خونن و اما باز هم به نتیجه دلخواه نمی رسن. دلیل اصلیش اینه که اون ها آگاهی کاملی از آزمون و اینکه دقیقا باید چطور مطالعه کنن ندارن. در ادامه راهکار های رفع این مشکل رو بررس کردیم :
مدیریت زمان آزمون
از روش ها و تکنیک های مختلفی مثل تکنیک زمان های نقصانی یا تکنیک های ضربدر منها و تکنیک هدف گذاری می تونید برای مدیریت زمان توی آزمون های آزمایشی استفاده کنید. زمان اهمیت زیادی داره و تنها یک تست بیشتر هم می تونه روی تراز شما تاثیر زیادی بذاره به همین خاطر توصیه میشه که تکنیک های مختلف رو یاد بگیرین تا بتونین تراز بهتری هم داشته باشین.
آشنایی با تکنیک های تست زنی
برخی از داوطلبا تصور می کنن که باید اول همه درس ها و ضعف هاشون رو حل کنند و بعدش به سراغ تست زدن برن. کنکور یک آزمون تستیه و ویژگی های مخصوص خودش رو داره و با آزمون تشریحی متفاوته، حتی نوع سوالاتشون هم فرق میکنه و از همه مهمتر اینکه زمان متفاوتی هم دارن. به همین خاطر تست زدن از همون ابتدا اهمیت فراوانی داره و عدم دقت به این موضوع باعث نتیجه نگرفتن در آزمون های آزمایشی میشه به همین خاطر توصیه میشه که انواع تکنیک های تست زنی رو یاد بگیرین و در آزمون های آزمایشی استفاده کنین.
مرور
گاهی دانش آموزا ۲ تا ۳ هفته درس می خونن ولی وقتی که سر جلسه آزمون آزمایشی میرن، چون مرور مناسبی نداشتن، نتیجه مناسبی هم به دست نمیارن. مرور و دوره اهمیت خیلی زیادی داره و شامل تست زدن و مرور کلی دروس قبل از آزمون هست.
تست زدن باید به نحوی باشه که بعد از یک هفته و یا سه روز مطالعه، تست های اون مطلب رو بزنیم تا ببینیم که چقدر به موضوع تسلط داریم و چقدرش رو فراموش کردیم. چون فرصت خوندن دوباره درسنامه نیست، به همین خاطر تست ها به ما کمک می کنن که موضوعات یادآوری بشن.
تحلیل آزمون های آزمایشی قبلی
یکی از علت هایی که باعث نتیجه نگرفتن در آزمون های آزمایشی میشه، اینه که دانش آموزا آزمون های آزمایشی رو تحلیل نمی کنن. باید پس از آزمون همه پرسش ها چه اون هایی که اشتباه جواب دادین و چه اون هایی که جواب ندادین رو بعد از آزمون بررسی کنین و پاسخ هاشون رو پیدا کنین.
تحلیل آزمون رو ترجیحا بعد از آزمون و در همون روز آزمون انجام بدین. ممکنه این کار تا حدی دشوار باشه اما برای پیشرفت باید این دشواری رو تحمل کنین. نکاتی که از این آزمون ها کسب می کنین رو جداگونه یادداشت کنید و هر چند وقت یه بار اون ها رو مطالعه و بررسی کنین.
آزمون آزمایشی با بودجه بندی و تقسیم کردن موضوعات درسای مختلف، به دانش آموزا و داوطلبا کمک می کنه که به مرور زمان به مباحث مختلف تسلط پیدا کنن و نکته های مهم هر مبحث رو یاد بگیرن. در این آزمون ها داوطلب متوجه میشه که در چه نقاطی ضعف داره و کجا باید بیشتر تمرین بکنه.
همچنین آزمون های آزمایشی راهکاری هستش که کمک میکنه که داوطلبا مباحث رو به صورت منظم و برنامهریزی شده مطالعه کنن. گاهی دانش آموزا به مطالعه کامل مباحث مورد نیاز در آزمون آزمایشی نمی رسن چون اون مطلب هنوز تدریس نشده و یاد نگرفتن، گاهی هم زمان کم میارن و از برنامه عقب میفتن و در نتیجه منجر به نتیجه نگرفتن در آزمون های آزمایشی میشه.
مطمئن باشین که نه تنها شما بلکه حتی قوی ترین داوطلب با بالاترین تراز هم به تمام منابع آموزشی نمیرسه و نمی تونه تمام مطالب رو در هر آزمون به اتمام برسونه. به همین علت توجه کنین که همون مباحثی رو که بلد هستین مرور کنید و تست های اون مباحث رو بزنین و خودتون رو در این زمینه تقویت کنین.
زمانی که به آزمون آزمایشی برمی خورین که مطالب اون رو هنوز مطالعه نکردین و تسلطی بهش ندارین، بهتره که بر اساس مباحث و دروس به صورت تکی خودتون رو ارزیابی کنید. این جوری متوجه میشین که آیا در آزمون پیشرفت داشتین یا خیر.
بنابراین دلیلی برای استرس و اضطراب وجود نداره چون می تونید این آزمون ها رو در طول جمع بندی جبران کنید. به هر حال، کیفیت خوندن نسبت به کمیت اهمیت بیشتری داره، سعی کنین روی اون موضوعاتی که تسلط دارین و اون ها رو یاد گرفتین تمرکز کنید. در دوران جمع بندی، تمام این عقب افتادگی ها جبران میشه و اونجا می تونید اطلاعات خودتون رو به درستی ارزیابی کنید پس اعتماد به نفس و امید خودتون رو از دست ندین و برای موفقیت در آینده تلاش کنید.
اگه بعد از خوندن این مقاله هم باز سوال یا ابهامی در خصوص علت های نتیجه نگرفتن در آزمون آزمایشی داشتین می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با کارشناسای این سامانه در ارتباط باشین و از تجربه اونا برای رسیدن به هدف و تراز دلخواه استفاده کنین .
برای مشاوره علت های نتیجه نگرفتن در آزمون های آزمایشی
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
88081
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو