داوطلبایی که متقاضی ورود به حرفه خلبانی هستن می تونن از سه طریق شرکت در کنکور، آزمون های استخدامی ارتش و یا آموزشگاه های آزاد برای ورود به این حرفه اقدام کنن که برای خلبان شدن از طریق دو راه اول باید فارغ التحصیل ریاضی و تجربی باشن ولی برای ورود به حرفه خلبانی از طریق آموزشگاه های آزاد هیچ محدودیت رشته ای وجود نداره.
برای مشاوره انتخاب رشته برای ورود به حرفه خلبانی
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
خیلی از افراد از همون دوران کودکی دوست دارن که در آینده خلبان بشن و آرزوی پرواز همیشه در ذهنشون دارن. بسیاری از دانش اموزا هم در مقاطع مختلف تحصیلی خود مصمم میشن که ادامه تحصیلاتشون و با هدف موفقیت و قبولی در رشته خلبانی ادامه بدن. به همین خاطر هم توصیه میشه که این دانش اموزا اطلاعاتشون و در مورد راه های خلبان شدن افزایش بدن و سعی کنن که تحصیلات مقاطع دبیرستان و دانشگاهی خودشون رو در این راستا ادامه بدن.
یکی از سوالات بسیار مهمی که برای بسیاری از افراد ممکنه بوجود بیاد اینه که برای خلبان شدن چه رشته ای باید خواند؟ در ادامه مطلب به پاسخ سوال شما اشاره می کنیم اما در حالت کلی می تونیم بگیم که راه های خلبان شدن از سه روش امکان پذیره که به ترتیب به هر سه این روش ها اشاره می کنیم.
یکی از راه های خلبان شدن، شرکت در کنکور سراسریه. تنها شاخه ای که متقاضی ها می تونن در دانشگاه سراسری در اون تحصیل کنن و در نهایت بتونن برای خلبان شدن کاندید بشن، شاخه خلبانی نظامیه. این رشته تحصیلی دانشگاهی سال های زیادی در دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری تدریس می شد و شرط اساسی برای انتخاب رشته شاخه خلبانی نظامی اینه که تحصیلات مقطع دبیرستان و دیپلم، در حوزه ریاضی فیزیک و علوم و تجربی باشه.
البته چند سالیه که دیگه این دانشگاه معروف، افراد مورد نظر خودش و برای آموزش در رشته خلبانی از طریق کنکور سراسری پذیرش نمی کنه و خودش آزمون های مجزایی رو برگزار می کنه، اما به محض اینکه پذیرش این رشته از طریق کنکور هم باز برای داوطلبا ایجاد بشه حتما در این مقاله اطلاع میدیم.
همونطور که اشاره کردیم یکی از راه های خلبان شدن اینه که در آزمون های ویژه دانشگاه شهید ستاری شرکت کنین. در پاسخ به این سوال که برای خلبان شدن چه رشته ای باید انتخاب کرد باید بگیم که در این روش هم دانش اموزا در مقطع دبیرستان باید در هنگام انتخاب رشته نهم به دهم و مشخص کردن حوزه تخصصی رشته تحصیلی در دبیرستان، سراغ رشته های ریاضی فیزیک و علوم تجربی برن.
شما باید به این نکته دقت داشته باشین که رشته خلبانی دانشگاه شهید ستاری جز زیر مجموعه های نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی به حساب میاد و دانش اموزایی که بعد از ثبت نام دانشگاه افسری و یا آزمون استخدامی ارتش وارد این رشته و دانشگاه میشن باید بدونن که از همون ابتدا که وارد این رشته میشن، به عنوان یک فرد نظامی و ارتشی شناخته میشن و در نهایت هم با عنوان افسر مهندس هوایی یا همون کارشناس هوایی قراره به مقطع فارغ التحصیلی دست پیدا کنن.
یکی دیگه از دانشگاه هایی که میشه به عنوان راه های خلبان شدن اون رو معرفی کنیم دانشگاه وزارت راه و ترابریه که این دانشگاه هم مثل دانشگاه شهید ستاری جز زیر مجموعه ی ارتش جمهوری اسلامی ایران به حساب میاد. شرایط پذیرش در این دانشگاه هم به موارد زیر تقسیم میشن:
دیپلم رشته ریاضی و فیزیک
داشتن حداکثر 22 سال سن
یه نکته اساسی دیگه ای که بهتره راجع بهش اطلاع داشته باشید اینه که بانوان نمی تونن از این دو روشی که به عنوان راه های خلبان شدن معرفی کردیم استفاده کنن و تنها گزینه ای که برای اونها وجود داره، روش سومی که قراره به اون اشاره کنیم و توضیحات مربوط بهش رو ارائه بدیم.
سومین موردی که به عنوان راه های خلبان شدن می تونیم به اون اشاره کنیم، خلبان شدن از طریق آموزشگاه های آزاده. در پاسخ به این سوال که برای خلبان شدن چه رشته ای رو دبیرستان انتخاب کنیم باید بگیم که دیگه در این روش مهم نیست افراد در دبیرستان چه رشته ای بخونن و همه متقاضیا با مدارک دیپلم از همه رشته ها می تونن برای خلبان شدن از طریق دانشگاه های ازاد اقدام کنن.
این روش دیگر تنها شامل آقایان نمیشه و همه بانوان هم می تونن از این روش استفاده کنن. متقاضیای رشته خلبانی در آموزشگاه های آزاد هم باید مورد معاینات پزشکی قرار بگیرن تا صلاحیت اونا برای خلبان شدن مورد تایید قرار بگیره، این معاینات در حالت کلی به موارد زیر تقسیم میشن:
بررسی سلامت فک و دندان ها
تست HIV
معاینات کلی دیگر و تست فشار خون
تست های روان سنجی و بررسی رفتار فرد در موقعیت های مختلف
نوارهای قلبی و مغزی، اکو قلب
بینایی سنجی
شنوایی سنجی
بررسی سلامت ریه ها و سینوس ها
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا به تموم سوالای شما در مورد اینکه برای خلبان شدن چه رشته ای باید خواند پاسخ بدن. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفتی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و برای انتخاب رشته دبیرستانتون از این کارشناسا کمک بگیرین.
برای مشاوره انتخاب رشته برای ورود به حرفه خلبانی
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
سلام . برای خلبان شدن ، می تونین در کلاس های آموزش آزاد خلبانی شرکت کنین .
سلام . در دانشگاه روزانه در رشته خلبانی پذیرش صورت نمی گیره ، در دانشگاه دولتی افسری ارتش در رشته خلبانی پذیرش صورت می گیره .
سلام . با مدرک دیپلم تجربی می تونین برای خلبان شدن اقدام کنین .
سلام . برای خلبان شدن ، می تونین در کلاس های موسسات آموزشی آزاد شرکت کنین .
سلام . با مدرک دیپلم انسانی نمی تونین خلبان بشین .
سلام . از طریق رشته تجربی می تونین در پذیرش رشته خلبانی دانشگاه افسری ارتش شرکت کنین .
سلام . می تونین در کلاس های موسسات آزاد خلبانی شرکت کنین .
سلام . خیر ، خانم ها نمی تونن در دانشگاه افسری ارتش در رشته خلبانی تحصیل کنن .
سلام . در حال حاضر در رشته خلبانی فقط از طریق دانشگاه افسری ارتش و از طریق آموزشگاه های آزاد پذیرش صورت می گیره .
سلام . در دانشگاه آزاد در رشته خلبانی پذیرش صورت نمی گیره .
سلام . برای خلبان شدن باید بعد از اخذ مدرک دیپلم از طریق موسسات خصوصی اقدام کنین .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
89357
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو