علل های مختلفی مثل عوامل فردی ، خانوادگی و یا مدرسه وجود داره که باعث افت تحصیلی دانش آموزا میشه . افت تحصیلی مخصوصا برای دانش آموزایی که همیشه جزو بهترین ها بودن برای والدین و معلماشون نگران کنندس . به خاطر همین باید با علت هایی که باعث به وجود اومدن این مشکل میشه آشنا باشن تا بتونن به سرعت با اون مقابله کنن .
برای مشاوره علل های افت تحصیلی دانش آموزان و راه مقابله با آن
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
از اصطلاح افت تحصیلی معمولا زمانی استفاده می شه که نمره دانش آموز به صورت یک دفعه کاهش زیادی می کنه . خیلی از والدین میگن که فرزندشون همیشه نمره های خوبی می گرفته و توانایی و هوش بالایی هم داره و اما یک دفعه دچار افت تحصیلی شده و عملکرد اونا رو پایین آورده .
اما چطور میشه نمرات دانش آموزی که درسش همیشه خوب بوده ، به طور تدریجی کم بشه و نمره هاش نسبت به ماه های قبل مدرسش و یا پایه تحصیلی قبلیش افت شدیدی پیدا کنه ؟ در ادامه این مقاله در مورد علل های افت تحصیلی دانش آموزا و روش مقابله با اون صحبت کردیم . پس اگه شما هم احساس می کنین فرزندتون دچار افت تحصیلی شده تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین تا زودتر این مشکل رو برطرف کنین .
شروع افت تحصیلی داشن آموزا تو کشور ما معمولا از سن 10 سالگی یا همون پایه چهارم شروع میشه . عوامل مختلفی هم وجود داره که باعث این افت تحصیلی میشه مثل عوامل خانوادگی ، عوامل مربوط به مدرسه و حتی خود دانش آموز . پس با پیدا کردن ریشه علت افت تحصیلی باید اون رو هر چی زودتر برطرف کرد . حالا در ادامه در مورد هر کدوم از علت ها مفصلا توضیح میدیم .
عوامل فردی دانش آموز
علت اول رو می تونیم عوامل فردی خود دانش آموز بگیم . وقتی دانش آموزی به درسی علاقه نداره طبیعتا انگیزش هم برای مطالعه اون درس خیلی کم میشه و وقتی دانش آموز انگیزه ای برای درس خوندن نداشته باشه یعنی نمره ای که می خوان بگیرن هم اصلا براشون مهم نیست . اینجاس که باید والدین با ایجاد انگیزه برای دانش آموزشون دست به کار بشن .
یک موقع هایی هم دانش آموزا به دلیل پایین بودن اعتماد به نفسشون دچار افت تحصیلی میشن که اینجا هم والدین بايد به دانش آموز خودشون کمک کنن تا خودشون را باور کنن و بتونن خلاقيتای تحصيلی خودشون رو بروز بدن .
یکی دیگه از عواملی که باعث افت تحصیلی داشن آموزا میشه ترس از رفوزه شدن يا گرفتن نمرات بد تو امتحانای آخر ساله . ترس از شکست ، انرژی دانش آموز رو ضعيف مي کنه و اونا رو به عقب هل می ده . تو این مورد والدین می تونن با صحبت کردن و تعريف خاطراتی از دورانی که خودشون هم دانش آموز بودن ترس اونا رو از امتحانا کم کنن .
مورد بعدی عوامل خانوادگی
دعواهای خانوادگی يکي از عوامليه که به شدت باعث ضعیف شدن روحيه و افت تحصيلی دانش آموزا می شه. از اونجايی که دانش آموزا تو چنین موقعیتایی زود انرژی و توان خودشون رو از دست می دن و نمی تونن همزمان با تحصيل ، بار مشکلات خانوادگی رو هم به دوش بکشن دچار افت تحصیلی میشن .
اولين آثار خستگی روحی اونا رو می تونیم تو کيفيت نمره های درسیشون ببینیم . والدين هم نبايد تو این شرايط از فرزندشون توقع نمره خوب داشته باشن . چون هر چيزی چه مثبت چه منفی تاثيرات زيادی روی اونا تو محيط خانواده میذاره . پس اين وظيفه والدينه که مراقب روحيه دانش آموزشون باشن .
از طرفی والدینی که درگیر بیماری های جسمی یا روانی هم باشن ممکنه از فرزندشون غافل و راه رو برای ورود فرزندشون به مسیرای اشتباه فراهم کنن .
عوامل مربوط به مدرسه
مربیا و معلما بعد از والدین به عنوان منبع قدرت و الگوهای دانش آموزا هستن . اگر رفتار اونا با دانش آموزا تحقیر آمیز یا نامناسب باشه باعث زدگی اونا از تحصیل و افت تحصیلیشون میشه . چیزایی مثل شیوه تدریس معلم ، برنامه درسی مدرسه ، شرایط فیزیکی کلاس ، ارزیابی نادرست معلما از عملکرد دانش آموزا و خیلی چیزای دیگه از عوامل افت تحصیلی دانش آموزا به حساب میان .
اگه جزو دانش آموزایی هستین که به دنبال تقویت درس ریاضیتون هستین ، پیشنهاد می کنیم مقاله زیر را حتما بخونین .
افت تحصیلی موضوعی غیر حل نیست و می تونین به تدریج با شناخت عاملی که باعث افت تحصیلی دانش آموزتون شده اون رو کنار بزنین و فرزندتون رو به اون جایگاهی که باید باشه برسونین . این رو هم بدونین که مسئله هر دانش آموز منحصر به خود همون دانش آموزه . فقط کافیه علت به وجود اومدن افت تحصیلی رو شناسی کنین .
اگه می خواین برای دانش آموزتون معلم خصوصی هم بگیرین بهتره حتما مقاله زیر رو بخونین تا مناسب ترین معلم رو انتخاب کنین .
والدين هم تو افت تحصيلي دانش آموزا خيلي نقش دارن . يک حرف می تونه سرنوشت دانش آموزشون رو عوض کنه و سبب دلسردي اون از ادامه جدی تحصيل بشه . بايد مراقب اظهاراتی که در حضور دانش آموز ، درخصوص آينده و فارغ التحصيلیشون می کنین باشین .
بعضي از والدين ناخواسته اين طرز فکر رو تو ذهن فرزندشون خود به وجود میارن که درس خوندن بی فایدس . حواستون باشه از اونجا که فرزندتون تو سن کم تجربگی هستن و از اظهارات اطرافيان نزديک خودشون الگو برداری می کنن . نبايد در حضور دانش آموزتون چيزايی رو بيان کنین که تاثيرات منفی بر اونا داشته باشه .
مشاورای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم امادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در مورد افت تحصیلی دانش آموزتون پاسخ بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از تجربه اونا جهت بر طرف کردن این مشکل استفاده کنین .
اگه دانش اموزتون احساس مس کنه که خیلی زود دچار فراموشی مطالب درسی خونده میشه خوندن مقاله زیر رو بهتون پیشنهاد میدیم .
برای مشاوره علل های افت تحصیلی دانش آموزان و راه مقابله با آن
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
88081
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو