کارآموزی آزمون وکالت یکی از مراحلیه که فارغ التحصیلان رشته حقوق پس از قبولی در آزمون وکالت باید پشت سر بذارن، دوره کار آموزی وکالت دادگستری و قوه قضائیه، بر خلاف کارآموزی رشته های دیگه اجباریه و بدون گذروندن این مرحله امکان ورود به بازار کار وجود نداره.
برای مشاوره کارآموزی آزمون وکالت
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
کارآموزی آزمون وکالت یکی از مهم ترین مراحلیه که فارغ التحصیلان رشته حقوق پس از قبولی در آزمون وکالت باید پشت سر بذارن تا به عنوان وکیل شناخته بشن و بتونن وکالت افراد را قبول کنن. کار آموزی وکالت بر خلاف کار آموزی رشته های دیگه یه مرحله اجباریه و نمیشه بدون گذروندن این مرحله وارد بازار کار شد.
کانون های بیست گانه وکالت هر سال از بین قبول شدگان این آزمون، کار آموز پذیرش میکنن. مراحل کارآموزی کانون وکلای دادگستری با مرکز وکلای قوه قضائیه یه کم تفاوت داره به خاطر همین توی این متن بهش پرداخته شده و وظایف کارآموزان تشریح شده. با ما همراه باشین.
فارغ التحصیلان رشته حقوق بعد قبولی در آزمون کانون وکلای دادگستری باید از مشاوران حقوقی کانون وکلا معرفی نامه ای برای شروع دوره کار آموزی آزمون وکالت بگیرن. بعد دریافت معرفی نامه و تشکیل پرونده، فرد باید حداکثر در طی مدت ده روز به دفتر وکیل پایه یک دادگستری که مسئول آموزش کارآموزه مراجعه کنه و زیر نظر وکیل سرپرست به مدت یک سال و شش ماه دوره کار آموزی را پشت سر بذاره.
کانون وکلای دادگستری برای کارآموزان دوره وکالت دوره های آموزشی برگزار میکنه که کارآموزان پس از 45 روز از شروع دوره کارآموزی باید در این جلسه های آموزشی شرکت کنن. این جلسه ها به صورت ماهیانه برگزار میشه و در آن ها مباحث مهمی چون مقررات انتظامی، نحوه تنظیم وکالتنامه، نحوه تنظیم انواع قرار داد چون قراردادهای مالی، اخلاق حرفه ای، نحوه لایحه نویسی، نحوه پرونده خوانی جرایم حقوقی و کیفری، اهمیت فناوری در حقوق و آموزش رایانه در وکالت آموزش داده میشه.
بعد تموم شدن دوره های آموزشی، کار آموز باید گزارشی از پرونده های پشت سر گذاشته شده در طی 18 ماه دوره را به صورت تایپ شده و صحافی شده به کانون ارائه کنه. گزارشات توسط اعضای کانون بررسی میشه و از 20، نمره ای به کار آموز داده میشه. در صورتی که کارآموز نمره بالای ده بگیره میتونه وکالت رو شروع کنه؛ در غیر این صورت دوره کارآموزی باید دوباره طی بشه.
برای شرکت در آزمون وکالت می تونین مقاله زیر رو بخونین.
یکی از پر تکرارترین سوالای داوطلبای شرکت در آزمون وکالت اینه که چه تفاوتی بین کارآموزی آزمون وکالت مرکز وکلای قوه قضائیه با مرکز وکلای دادگستری وجود داره؟
تا قبل از سال 98 تفاوت زیادی بین نحوه کارآموزی، وظایف کارآموزی و مدت زمان کارآموزی کانون وکلا با وکلای قوه قضائیه وجود داشت، اما بعد از سال 98 به علت تغییرات قوانین کارآموزی آزمون وکالت وکلای مرکز مشاوران یا قوه قضائیه این تفاوت ها کمتر شد. اما هنوز تفاوت های زیادی بین کارآموزی این دو کانون وجود داره که در ادامه بحث این تفاوت ها گفته میشه. بررسی تفاوت ها به داوطلبان می تونه برای تعیین مرکز آزمون و حوزه فعالیت حقوقی کمک زیادی کنه.
افراد شرکت کننده در آزمون وکالت مربوط به کانون وکلای قوه قضائیه پس از قبولی در آزمون باید وارد مرحله مصاحبه عملی و تحقیقات بشن، در صورت قبولی تو این مرحله وارد دوره کار آموزی آزمون وکالت میشن. این در حالیه که قبول شده های آزمون وکالت کانون وکلای دادگستری این مرحله رو ندارن، اما بعد پایان دوره کارآموزی باید در آزمون اختبار شرکت کنند.
کار آموزان وکالت کانون وکلا در طی دوره کارآموزی خود می تونن وکیل بعضی از پرونده ها بشن و کسب درآمد کنند. در حالی که کارآموزان کانون وکلای قوه قضائیه برای وکالت محدودیت بیشتری دارن و تا قبل از سال 98 به طور کل نمی تونستن در دوره کار آموزی، وکالت کنند.
کارآموزان کانون وکلای قوه قضائیه حق وکالت در پرونده های مربوط به اصل طلاق، فسخ نکاح، ثلث، نسب، حجر، وصیت، وقف، تولیت، دعوای مالی بالای 2 میلیارد تومان، جرایمی که مجازات تعزیری آنها بالای درجه 5 است و جرایمی با مجازات حدی رو ندارند.
برای اطلاع از شرایط شرکت در آزمون وکالت می تونین مقاله زیر رو بخونین.
از تاریخ شروع کار آموزی آزمون وکالت، کار آموز وظیفه داره همه ی فعالیت های مربوطه را 18 ماه بدون قطع شدن انجام بده. درصورت بارداری، بیماری، فوت فامیل های درجه اول نسبی و سببی، سفر حج و .... کارآموز باید از کمیسیون تقاضای مرخصی کنه.
کارآموز باید در همون محلی که برای او تعیین شده کارآموزی کنه و در دادگاه های همون محل شرکت کنه.
کارآموز باید تمامی متون حقوقی رو به دقت مطالعه کنه و با دقت پرونده های مربوط به کار آموزی رو پیگیری کنه. نتیجه تمام کارها و پرونده ها باید توسط کارآموز طی گزارش به وکیل سرپرست داده بشه.
تنظیم لایحه، شکواییه، قرار داد، وکالت نامه و... باید زیر نظر وکیل سرپرست انجام بشه.
کارآموز نباید به هیچ عنوان به طور جداگانه یا شراکتی اقدام به تاسیس موسسه حقوقی کنه. کارآموزان وکالت دادگستری بعد از اخذ پروانه تا ده سال نمی تونن موسسه حقوقی احداث کنن اما کارآموزان وکالت قوه قضائیه می تونن همزمان با اخذ پروانه موسسه حقوقی تاسیس کنن.
کارآموز باید سه ماه بعد شروع دوره هفت عنوان کار تحقیقی به کمیسیون ارائه کنه. هر کار تحقیقی باید حداقل 40 صفحه باشه و تحت نظر وکیل سرپرست انجام بشه.
کارآموز در دوره ی کار آموزی آزمون وکالت باید تو جلسات دادرسی مدنی و کیفری دادگاه ها حداقل ماهی دو بار شرکت کنه و گزارش بنویسه.
با خوندن مقاله زیر می تونین از زمان برگزاری آزمون وکالت دادگستری و قوه قضائیه مطلع بشین.
از مهم ترین وظایف کار آموز در کار آموزی آزمون وکالت قوه قضائیه موردهای زیر است:
شرکت در دوره های آموزشی و کاربردی که از طرف کانون برگزار میشه و نباید کمتر از 64 ساعت باشه.
هیئت مدیره و کانون وکلای قوه قضائیه همایش و جلسات سخنرانی برگزار میکنه که کارآموز باید حداقل 30 ساعت در این جلسه ها شرکت کنه.
در قالب سمینار یا پژوهش، کاراموز باید در موضوعات تصویب شده کارهای تحقیقی ارائه کنه. کارهای تحقیقی هم نباید عناوین کلی در حوزه حقوق ثبت، تجارت، حقوق دریا، حقوق مدنی و مالک و مستاجر داشته باشن.
کارآموز برای کارهای تحقیقی باید مطالعه، پژوهش و تحقیق میدانی داشته باشه و رونویسی از کتاب و مقاله قبول نیست.
کارآموز باید 72 روز از دوره کارآموزی رو در جلسه های حقوقی و کیفری دادگاه ها طی کنه یعنی ماهی 4 روز.
از پرونده های موضوع بند "ت" کاراموز باید 20 تا گزارش تهیه کنه.
کارآموز باید در جلسات کیفری دادگاه ها شرکت کنه و گزارش کاملی از پرونده یعنی تحقیقات مقدماتی، شکوائیه، حکم دادگاه و ... بنویسه.
کاراموزان باید نظریه خودشون رو در خصوص پرونده های کیفری و مدنی توی ده خط بنویسن و نتیجه به دست اومده رو نفی یا اثبات کنن.
نباید موضوعات انتخاب شده در حوزه کیفری و مدنی تکراری باشن.
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما در خصوص کارآموزی آزمون وکالت جواب بدن . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط بوده و تموم سوالای خودتون رو بپرسین .
برای مشاوره کارآموزی آزمون وکالت
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
سلام . در حال حاضر زمان ثبت نام آزمون وکالت مشخص نیست .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
88190
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو