با منتشر شدن کارنامه نتایج اولیه کنکور سراسری داوطلبا به فکر این هستن که با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم؛ اصلا با رتبه بد انتخاب رشته کنم یا نه. برای قبولی در یه رشته محل متقاضیا باید حتما انتخاب رشته خودشون رو انجام بدن که اگه رتبه خوبی رو آورده باشن می تونن در اون رشته انتخابی مشغول به تحصیل بشن؛ اگر هم در هیچ رشته ای قبول نشدن حداقل شانس خودشون رو امتحان کردن و حس پشیمونی برای این موضوع ندارن.
برای مشاوره انتخاب رشته با رتبه بد
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
با مشخص شدن مجاز به انتخاب رشته داوطلبا می تونن طبق معیارهای مختلف و همچنین اهدافی که مدنظرشونه انتخاب رشته خودشون رو با وارد کردن اولویت های دانشگاه سراسری و آزاد انجام بدن. البته انتخاب رشته دانشگاه آزاد و سراسری از همدیگه جداست و باید متقاضیا جداگونه رشته محل های مختص به هر دانشگاه رو در زمان تعیین شده در فرم انتخاب رشته وارد کنن.
مسئله اصلی در انتخاب رشته کنکور اینه که داوطلبا با کدام رتبه انتخاب رشته کنن و کدوم رتبه ملاک اصلی برای انتخاب رشته قرار داره. از طرفی داوطلبایی که رتبه قبولی خوبی رو نیوردن آیا می تونن با رتبه بد انتخاب رشته کنن یا نه؟ به همین دلیل برای راهنمایی این دسته از داوطلبا در ادامه مقاله قصد داریم به این سوالا پاسخ بدیم و بگیم که با کدام رتبه انتخاب رشته کنیم. پس با ما همراه باشین.
پس از اعلام نتایج کنکور سراسری و منتشر شدن کارنامه، داوطلبان هر یک از گروه های آزمایشی اقدام به انتخاب رشته می کنن. کارنامه اولیه کنکور شامل اطلاعات مهمی از جمله اطلاعات ثبت نامی و آزمونی، رتبه کل و رتبه داوطلب در هر یک از زیرگروه ها و اعلام علاقه مندی بر اساس فرم ثبت نام کنکور سراسری خواهد بود.
در این میان ممکن است برخی داوطلبان از رتبه خود راضی نبوده و به اصطلاح رتبه بدی آورده باشن. این داوطلبا ممکنه این سوال رو داشته باشن که با کدوم رتبه باید انتخاب رشته کنن. بهتره کلیه دانش آموزا با هر رتبه ای که دارن مرحله انتخاب رشته رو انجام بدن، چون با این کار می تونن شانس خودشون رو برای قبولی در دانشگاه و رشته دلخواهشون امتحان کنن. از طرفی اگر هم قبول نشدن چیزی رو از دست نمیدن و میتونن در دوره کنکور بدی شرکت کنن.
در انتخاب رشته کنکور سراسری علاوه بر در نظر گرفتن معیارهایی مثل اعتبار علمی دانشگاه ها، مسافت و یا هزینه رفت و آمد، باید به عوامل تاثیر گذار دیگه ای که در انتخاب رشته کنکور مثل ترتیب انتخاب ها، آشنایی با نوع پذیرش هر رشته و یا مسئله بومی پذیری که در ادامه تحصیل داوطلب اثر میذاره، توجه ویژه ای کرد که در این مورد مطالعه مقاله زیر پیشنهاد میشه.
این سوالیه که اکثر داوطلبای کنکوری بعد از دیدن کارنامه و رتبه خودشون براشون پیش میاد، اما برای این سوال سه دسته داوطلب وجود داره. دسته اول داوطلبایی هستن که کلا به قبولی در رشته مورد علاقه خودشون و انتخاب رشته امیدی ندارن و بین دوراهی انتخاب رشته کردن یا نکردن در این کنکور سراسری باقی موندن.
دسته دوم داوطلبایی هستن که کلا کارنامه و انتخاب رشته کنکور رو کنار میذارن و از همون اول میرن سراغ رشته محل هایی که بدون کنکور ارائه میشن. دسته سوم هم داوطلبایی هستن که رتبه خوبی آوردن و فقط می خوان که انتخاب رشته دانشگاه های سراسری رو انجام بدن و تصمیم برای پر کردن فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد ندارن. اگه جزو داوطلبای دسته اول هستین که بعد از دیدن کارنامتون و رتبتون کلا از قبولی در رشته دلخواهتون نا امید شدین و نمی دونین که انتخاب رشته کنین یا نه، پیشنهاد ما به شما اینه که حتما انتخاب رشته خودتون رو انجام بدین و فرصتتون رو از دست ندین.
دلیل این کار اینه که شما در کنکور سراسری شرکت کردین و الان می تونین 150 تا انتخاب برای دانشگاه سراسری و 100 تا برای دانشگاه آزاد داشته باشین. پس چرا فرصت رو برای انتخاب رشته از دست بدین؟ شاید رتبه شما با رتبه قبولی آخرین فرد دانشگاه مد نظرتون اختلاف زیادی داشته باشه، اما دانشگاه ها حد نصاب مشخصی برای پذیرش ندارن و ممکنه امسال با رتبه بیشتری هم پذیرش خودشون رو انجام بدن.
دلیل دوم اینه که، وضعیت کنکور سراسری روز به روز در حال تغییره. از کجا معلوم که سال بعد حتی با اینکه تلاشتون رو بیشتر کنین ولی باز نتیجه دلخواهتون رو بگیرین؟ اصلا شاید رقبای شما در کنکور سال بعد قوی تر از امسال باشن. چون که خیلی پیش اومده که بعضی از داوطلبا بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور سراسری دیدن، کسایی که رتبشون بدتر از رتبه اونا بوده تونستن در یک رشته محلی پذیرش بشن و افسوس می خورن که کاش ما هم انتخاب رشته کرده بودیم.
خیلیا هم هستن به دلیل ترس از محرومیت کنکور سراسری سال بعد نمی خوان انتخاب رشته کنن و میگن نکنه ما امسال رشته محلی رو انتخاب کنیم و قبول بشیم، بعد نخوایم که بریم اونوقت انتخاب رشته کنکور سال بعد رو از دست بدیم! اولا محرومیت از کنکور سراسری برداشته شده، پس در انتخاب رشته محل ها حتما رشته محل هایی رو انتخاب کنین که اگه پذیرش شدین، همین امسال برین اگرم نه که سال بعد دوباره کنکور بدین.
دوما امتیاز مثبتی که قبولی در سایر دوره ها به غیر از دوره روزانه داره اینه که، اگه انتخاب رشته کنین و در دوره ای غیر از دوره روزانه پذیرش بشین، این امکان برای شما وجود داره که ثبت نامتون رو در دانشگاه قبولی خودتون انجام بدین و مرخصی بگیرین، بعد کنکور سال بعد هم شرکت کنین. البته باید برای هر ترم مرخصی شهریه ثابت اون دانشگاه رو پرداخت کنین.
اگه در کنکور سال بعد به نتیجه دلخواه رسیدین که از دانشگاه پارسال انصراف میدین و در رشته محل جدید ثبت نام می کنین، ولی اگه به قبولی دلخواه نرسیدین و احیانا رتبتون بیشتر شد، خیالتون راحته که از سال گذشته قبولی دارین، چون طبق تجربه به داوطلبای زیادی برخوردیم که در کنکور سال بعد نتونستن باز هم به نتیجه دلخواه برسن و گفتن کاش همون سال گذشته انتخاب رشته خودمون رو انجام می دادیم.
پس با توجه به این موضوع، فقط رشته محل هایی رو باید انتخاب کنین که بهش علاقه دارین و در اولویت شما قرار دارن. حالا شاید یکی از داوطلبا بگه خوب وقتی می دونم قبول نمیشم چرا الکی انتخاب رشته کنم. خوبی انتخاب رشته کردن اینه که بعد از اعلام نتایج نهایی کنکور، کارنامه سبز کنکور یا همون کارنامه نهایی برای شما صادر میشه.
در این کارنامه برای همه رشته محل های شما مشخص میشه که رتبه شما در هر کد رشته محل چند بوده و رتبه پذیرش شده در اون دانشگاه چه عددی بوده. اینجوری دقیقا متوجه میشین که رشته مد نظر شما تا حدود چه رتبه ای رو پذیرش می کنه و شما برای رسیدن به اون رتبه در کنکور سال بعد چقدر باید تلاش کنین.
حالا می رسیم به دسته دوم داوطلبا که با توجه به کارنامشون رتبه امسالشون خوب نیست، اصلا تصمیمی به انتخاب رشته و ثبت نام کنکور سراسری سال بعد ندارن و کلا می خوان در دانشگاه های بدون کنکور سراسری ثبت نام کنن. حالا پیشنهادی که به این دسته از داوطلبا داریم اینه که، ثبت نام بدون کنکور رو انجام بدین، چون دستتون برای ثبت نام بدون کنکور همه دانشگاه ها مثل دانشگاه های سراسری و آزاد بازه، اما چرا شانستون رو برای انتخاب رشته محل های با کنکور امتحان نکنین؟
درسته که الان تقریبا 85 درصد رشته محل ها به صورت بدون کنکور ارائه میشه، اما چرا می خواین فرصت قبولی در رشته محل های خوب تر رو که فقط در دفترچه انتخاب رشته کنکور وجود دارن، از دست بدین؟ شاید الان خیلیا بگن ما که شانس قبولی خیلی پایینی داریم چرا باید انتخاب رشته آزمون سراسری رو انجام بدیم؟ اولا هیچ فردی نمی تونه بگه که شما 100 % قبول نمیشین. ثانیا شما با انتخاب رشته کنکور سراسری هیچ چیزی رو از دست نمیدین و می تونین حتی شانس قبولی خودتون رو بیشتر کنین.
در این حالت، بعد از اعلام نتیجه نهایی کنکور سراسری و دانشگاه های بدون آزمون ممکنه هم در رشته محل هایی که از طریق کنکور پذیرش می کنن، قبول بشین و هم در رشته محل های بدون کنکور و اینجوری دستتون در انتخاب باز میشه و اون رشته محلی که بهش علاقه بیشتری دارین رو انتخاب می کنین. پس در کنار ثبت نام بدون کنکور دانشگاه آزاد و سراسری، پیشنهاد می کنیم انتخاب رشته کنکور دانشگاه آزاد و سراسری رو هم حتما انجام بدین. داوطلبایی که قصد اطلاع از رشته محل های ارائه شده از طریق کنکور سراسری و دانلود دفترچه انتخاب رشته دارن، مطالعه مقاله زیر پیشنهاد میشه.
خیلیا هم هستن که رتبه خوبی در کنکور سراسری آوردن و می خوان فقط انتخاب رشته دانشگاه سراسری در سایت ثبت نام کنکور سراسری رو تکمیل کنن و اعتقادی به پر کردن فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد ندارن. حالا پیشنهادی که به این دسته از داوطلبا داریم اینه که، درسته که شانس قبولیتون برای دانشگاه های سراسری بالاست و رتبه خوبی بدست آوردین، اما باز امکان اینکه دانشگاه امسال با رتبه کمتری پذیرش خودش رو انجام بده، وجود داره.
پس برای محض اطمینان هم که شده علاوه بر انتخاب رشته کنکور سراسری فرم انتخاب رشته دانشگاه آزاد رو هم در سایت سازمان سنجش، تکمیل و ثبت کنین که اگه احیانا در دانشگاه های سراسری در رشته محل دلخواه پذیرش نشدین، شانستون برای قبولی و پذیرش در دانشگاه آزاد هم از دست نره. پس با توجه به موارد گفته متوجه شدین که بهتره انتخاب رشته کنکور رو برای دانشگاه های سراسری و آزاد انجام بدین.
اگه بعد از خوندن این مقاله هم باز دچار ابهام یا سوالی در مورد انجام دادن یا ندادن انتخاب رشته در کنکور سراسری شدین، می تونین از کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کمک بگیرین. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلکو با این کارشناسا در ارتباط باشین. همچنین با عضو شدن در کانال تلگرامی کنکور سراسری هم می تونین، اخبار درباره انتخاب رشته کنکور رو خیلی سریع دریافت کنین.
برای مشاوره انتخاب رشته با رتبه بد
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
سلام . مهلت انتخاب رشته کنکور تمدید نمیشه ولی مهلت انتخاب رشته بدون کنکور تا 8 شهریور ماه تمدید شده .
سلام . مهلت انتخاب رشته کنکور دانشگاه های سراسری تمام شده .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
88081
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو