برای پاسخ به این سوال که با تست های شک دار چیکار کنیم، لازمه تا قبل از آزمون به نکاتی مثل مطالعه کامل و اصولی، انتخاب منبع درست و تحلیل آزمون ها توجه داشته و سر جلسه آزمون هم با توجه به نوع سوال، شروع به حل تست ها کنین. در صورت شک بین انتخاب دو گزینه در حل تست، بهتره به اون سوال جواب ندین و سعی کنین به سوالاتی پاسخ بدین که از جوابش مطمئنید.
برای مشاوره تکنیک های حل تست های شک دار در کنکور سراسری
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
خیلی اوقات ممکنه سرجلسه آزمون با سوالاتی مواجه بشین که بین دو یا چند گزینه به شک بیفتین در حالی که امکان داره سوال ساده و پیش پا افتاده ای باشه. این مشکل برای همه داوطلبا تو هر سطحی که باشن اتفاق می افته. این دسته از دانش آموزا ممکنه از خودشون این سوال رو بپرسن که با تست های شک دار چیکار کنیم؟
داوطلبایی می تونن این مسئله رو به خوبی مدیریت کنن که قبل آزمون از این موضوع اطلاع داشته و با ریشه یابی کردن علت به وجود اومدن تست های شک دار، آمادگی کاملی روی این موضوع کسب می کنن. شک بین سوالا به دو دسته تقسیم میشه. تو دسته اول داوطلب اطلاع کافی در مورد موضوع سوال نداره، اما با خوندن صورت سوال بین دو گزینه از چهار گزینه شک می کنه.
دسته دوم شک به دلیل وسواس مطالعاتی بین دو یا چند گزینه به وجود میاد که با بررسی علل به وجود اومدن اون میشه تا حد زیادی این دسته از شک رو مدیریت کرد. نحوه برخورد با سوالای شک دار قوانین و تکنیک های مربوط به خودش رو داره و شما فقط با تکرار و تمرین می تونین به تسلط زیادی رو این دسته از سوالا برسین. تو این مقاله در مورد تکنیک ها و روش های مقابله با سوالای شک دار و حل تست ها به طور کامل توضیح دادیم. پس همراهمون باشین.
دلیل بوجود اومدن شک بین دو یا چند گزینه به نحوه مطالعه اون مبحث برمیگرده و نسبت مستقیم با شیوه مطالعه و نحوه یادگیری داره. برای این که تعداد سوالای شک دار رو کم کنین و بتونین گزینه درست رو انتخاب کنین لازمه تا حتما زمان مطالعه یک سری تکنیک ها رو انجام بدین.
تکنیک های لازم برای مواجه با سوالای شک دار
اولین نکته ای که باید بطور کامل بهش توجه کنین فرآیند یادگیریه که شامل آموزش و مرور میشه. برای این کار لازمه تا داوطلب بعد از مطالعه کامل مبحث مشخص شده برای تثبیت کامل مفاهیم سراغ تست آموزشی بره و تو بازه های مشخص شده برای مرور هر مبحثی، سراغ تست تکمیلی یا همون تست زمان دار و درصد دار رفته و وضعیت خودش رو بسنجه. تکنیک مدیریت زمان در حل تستا بسیار مهمه.
دومین نکته تحلیل تست های آموزشی، تکمیلی و آزمون هاست. بدون شک اگه داوطلبی از اشتباهات خودش درس گرفته باشه تو دام سوالات مشابه اون تست نمی افته. بنابراین زمان تحلیل هر سوال علت به وجود اومدن تست های شک دار رو بررسی کرده تا با فهمیدن ضعف خودتون اقدام به حل مشکل کنین. شک بین گزینه ها به خاطر عدم مطالعه درست، حواس پرتی حین مطالعه، نگرانی یا استرس حین خوندن سوال رخ میده.
سومین نکته انتخاب منبع کمک آموزشی درسته. تو یک سری از کتاب های تستی و کمک آموزشی توضیحات اضافه و حتی نادرست اومده. یک سری از کتاب ها اقدام به غلط گرفتن از کتاب درسی و اصلاح اون کردن که این باعث ایجاد شک برای دانش آموز بین مطلب کتاب و منبع تست میشه در حالی که هدف طراح سوال کنکور صرفا کتاب درسی هستش.
برای مقابله با شک بین چند گزینه لازمه تا قبل از آزمون تو زمان مطالعه، مرور، آزمون های آزمایشی و تحلیل آزمون، آمار کاملی از تست های شک دار خودتون بگیرین. چون با بررسی دلیل بوجود اومدن شک بین گزینه ها می تونین ضعف های خودتون رو برطرف کنین که به این منظور مطالعه مقاله زیر توصیه میشه.
برای هممون پیش اومده که سر جلسه آزمون تو یکسری از سوالا بین چند تا گزینه دچار شک بشیم. از اونجایی که کنکور سراسری و آزمون های آزمایشی نمره منفی دارن، یدونه سوال درست هم خیلی می تونه به داوطلبا کمک کنه.
تو این قسمت سعی شده نحوه حل سوالای تستی بهتون آموزش داده بشه تا با استفاده از این روش ها بتونین به بیشتر سوالای شک دار جواب درست بدین. برای جواب دادن به سوالای هر درسی لازمه تا نوع سوالا و نحوه جواب دادن بهشون رو بلد باشین.
دسته اول
سوالایی که خوندن صورت سوال برای رسیدن به جواب کافیه و بدون توجه به گزینه ها میشه به جواب درست رسید. تو این دسته از سوالا بهتره که داوطلب بعد از خوندن صورت سوال و رسیدن به جواب، پاسخ سوال مورد نظر رو از بین گزینه ها انتخاب کنه. مثل سوالای محاسباتی و جای خالی.
دسته دوم
سوالاتی رو شامل میشن که برای انتخاب گزینه درست باید گزینه ها رو هم بررسی کرد. برای جواب دادن به این دسته از سوالا بهتره تا بعد از خوندن دقیق صورت سوال تک تک گزینه ها رو بخونین و همون موقع دلیل درستی یا نادرستی هر گزینه رو به خاطر سپرده یا مقابلش یادداشت کنین تا بتونین درست ترین جواب رو انتخاب کنین. این دسته از سوالا شامل تشخیص سوالای درست و نادرست میشن.
دسته سوم
سوالاتی رو که مطالعه نکردین یا حضور ذهن ندارین، به هیچ عنوان جواب ندین مگر در صورتی که به درستی جوابتون مطمئن هستین.
برای آشنایی کامل با تمام روش ها و تکنیک های تست زنی پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر رو بخونین. در این مقاله انواع روش های تست زنی به تفصیل بیان شده که میتونه در صرفه جویی زمان سر جلسه کنکور بسیار کمک کننده باشه.
تا اینجا نحوه پیشگیری و مقابله با سوالای شک دار رو قبل و سر جلسه آزمون گفتیم. سوالی که ذهن بیشتر داوطلبا رو به خودش مشغول کرده اینه که اگه سر جلسه آزمون با سوالای شک دار روبرو شدیم چیکار کنیم و یا اینکه سوالای شک دار رو جواب بدیم یا نه. برای مواجه با تست های شک دار سرجلسه آزمون، پیشنهاد میشه از روش های زیر استفاده کنین.
اگر سوالاتی رو که مطالعه نکردین یا حضور ذهن ندارین، اما با خوندن صورت سوال بین دو یا چند گزینه شک کردین بهتره بهشون جواب ندین، چون شک به این سوالا هیچ پایه و اساس علمی نداره و درصورت پاسخگویی تا آخر آزمون باعث در گیری ذهن داوطلب میشه که این درگیری ایجاد استرس و از بین رفتن تمرکز رو به همراه داره. از طرفی هیچ راهی برای اطمینان از درست بودن جوابتون وجود نداره.
سر جلسه آزمون شروع به حل تست ها کرده و کنار سوالایی که فقط به دو تا گزینه شک دارین، مطمئن ترین گزینه رو کنار سوال بنویسین. بعد از اینکه تمام سوالایی که بلد بودین رو زدین، زمان مرور تستاتون سراغ این سوالا رفته و گزینه ها رو وارد کنین. این عمل باعث میشه وقتتون سر سوالایی که شک دارین هدر نره و از طرفی هم با کمی تامل بتونین به سوالاتی که میتونین جواب بدین.
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو آمادن تا به تموم سوالا و ابهامای شما پاسخ بدن، اگه بعد از خوندن این مقاله سوال یا ابهامی درباره تکنیک های تست زنی داشتین، می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین. همچنین با عضویت تو کانال تلگرام کنکور سراسری تحصیلیکو از همه اخبار مربوط به کنکور سراسری مطلع بشین .
برای مشاوره تکنیک های حل تست های شک دار در کنکور سراسری
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
89361
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو