در پاسخ به این سوال چگونه برای پایه نهم انتخاب رشته کنیم، باید بگیم که دانش آموزای پایه نهم، برای ورود به پایه دهم لازمه تا با توجه به عملکرد تحصیلی، آزمون های مشاوره ای، نظر خودشون و ... اقدام به انتخاب رشته در یکی از شاخه های نظری، فنی و حرفه ای و کاردانش، کنن. برای ورود به هر کدوم از این شاخه ها لازمه تا حتما شرایط انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ رو داشته باشن.
برای مشاوره نحوه انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
همه آدما در زندگیشون در حال انتخاب کردن هستن، بعضی از این انتخاب ها مهم و سرنوشت سازه و اشتباه در اون ها ممکنه صدمه های جبران ناپذیری به زندگی و موقعیت افراد وارد کنه. یکی از این انتخاب های حساس و مهم هر فردی، انتخاب رشته دوره دوم متوسطه هستش.
انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ مورد خیلی حساسی برای دانش آموزا تلقی میشه چون اولین و سرنوشت ساز ترین انتخاب که همون انتخاب رشته هستش در انتهای پایه نهم دانش آموزا انجام می گیره. انتخاب رشته باید درست و اصولی و مطابق با شرایط دانش آموز انجام بشه تا باعث ایجاد مشکل در آینده تحصیلی و شغلی دانش آموز نشه.
یک انتخاب رشته خوب و اصولی می تونه باعث موفقیت شغلی و تحصیلی هر فردی بشه. بنابراین لازمه تا دانش آموز پایه نهم و والدینش اطلاع کاملی راجع به انتخاب رشته و عوامل موثر روی اون داشته باشن تا بتونن درست ترین تصمیم رو در این خصوص بگیرن. به خاطر اهمیت انتخاب رشته پایه نهم در آینده دانش آموزا، در این مقاله درباره انتخاب رشته و شرایط اون، مراحل انتخاب رشته 1402 - 1403 و اهمیت انتخاب رشته توضیح دادیم. پس تا آخر این مقاله همراهمون باشین!
همه دانش آموزا در دوره دبستان و متوسطه اول مطالب عمومی و کلی رو آموزش می بینن. انتهای دوره اول متوسطه به یک دید کلی از همه علوم رسیدن و زمان اون شده که بخوان وارد دنیای تخصصی یک علم با توجه به علاقه و شرایطشون بشن تا بتونن به صورت جزئی به مطالعه اون علم بپردازن. بهتره تا دانش آموزا قبل از شروع انتخاب رشته با همه شاخه ها و رشته های تحصیلی آشنا بشن و عوامل موثر در انتخاب رشته نهم به دهم را در نظر بگیرن.
از اونجایی که همه افراد علاقه دارن وارد شغلی مطابق با رشته تحصیلیشون بشن پس لازمه تا حتما در انتخاب رشته، آینده شغلی و بازار کار رو هم در نظر داشته باشن. برای داشتن انتخاب رشته اصولی و درست نکات مهمی مثل: ضریب هوشی و استعداد دانش آموز، کارنامه نمرات درسی دوره اول متوسطه و ... حتما در نظر گرفته میشه. اگه در زمان انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ به درستی و با توجه به شرایط دانش آموز این کار انجام بشه یکسری موفقیت ها رو به دنبال خودش میاره و بالعکس.
اهمیت انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳
نتایج انتخاب رشته درست
موفقیت تحصیلی
سلامت روان
آرامش روحی
لذت بردن از ادامه تحصیل و مطالعه درسی
رضایت شغلی و پیشرفت کار
تلاش همراه با علاقه برای پیشرفت در زندگی
اگه انتخاب رشته صرفا بر اساس علاقه دانش آموز انجام بشه و فاکتورهای مهم انتخاب رشته در نظر گرفته نشه، مشکلاتی رو در آینده برای دانش آموز در پی داره.
پیامدهای انتخاب رشته نادرست
افت تحصیلی
سرخوردگی
عدم رضایت شغلی
شکوفا نشدن استعدادهای دانش آموز
هدر دادن عمر و درجا زدن
یک سوالی که برای خیلی از داشن آموزا که به شغل معلمی علاقه دارن پیش میاد اینه که برای معلم شدن چه رشته ای باید خوند؟! برای پاسخ به این سوال میتونین به لینک زیر سر بزنین و اطلاعات لازم رو بدست بیارین.
همه رشته های دوره دوم در 3 شاخه نظری، فنی حرفه ای و کاردانش دسته بندی شدن. شاخه نظری، شامل رشته های ریاضی فیزیک، علوم تجربی، علوم انسانی و معارف اسلامیه. رشته های شاخه فنی حرفه ای، با توجه به ماهیتشون در 4 زیر گروه صنعت، مدیریت و خدمات اجتماعی، هنر و کشاورزی طبقه بندی شدن. شاخه کار و دانش ارتباط تنگاتنگی با شاخه فنی و حرفه ای داره. به عبارتی رشته هایی که در شاخه فنی حرفه ای وجود نداره در شاخه کار و دانش دسته بندی شدن.
شرایط انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ در هر کدوم از رشته ها با هم متفاوته. یکی از فاکتور هایی که در انتخاب رشته مهمه نمره درس های اصلی دوره اول متوسطه برای هر رشته هستش. ضریب همه دروس برای رشته ها به صورت یکسان در نظر گرفته شده که در ادامه مقاله نحوه محاسبه نمرات هدایت تحصیلی پایه نهم و شرایط ورود به هر رشته بطور واضح توضیح داده شده.
شما برای انتخاب رشته نهم به دهم 1402 - 1403 لازمه از زمان انجام این مسئله با خبر باشین. برای همین به لینک زیر برین و توضیحات کامل در مورد زمان انتخاب رشته نهم به دهم رو مطالعه کنین.
شرایط ورود به رشته ریاضی – فیزیک
دو درس ریاضی و فیزیک از اصلی ترین درس های این رشته محسوب میشن. از نظر شغلی فارغ التحصیلای این رشته عمدتا مهندسای جامعه هستن، بنابراین دانش آموزایی می تونن وارد رشته ریاضی بشن که در این دو درس از نظر علمی در سطح خوبی قرار داشته و به خاطر ماهیت این رشته قدرت تجسم و تحلیل بالایی داشته باشن. دانش آموزایی می تونن وارد رشته ریاضی فیزیک بشن که شرایط زیر رو داشته باشن:
مجموع نمره پایان ترم درس های ریاضی و علوم پایه هفتم، هشتم و نهم خرداد یا شهریور ماه، بدون ضریب کمتر از 42 نباشه.
نمره درس ریاضی و علوم تجربی در سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه میشه.
مجموع نمره های دروس مرتبط با رشته در سه سال دوره متوسطه اول با در نظر گرفتن ضریب هر یک از دروس، حداقل 252 باشه. یعنی اگه نمره های هر درس رو با توجه به ضریش میانگین بگیریم معدل رشته باید حداقل 14 باشه.
شرایط ورود به رشته علوم تجربی
یکی از پر متقاضی ترین رشته ها برای دوره دوم متوسطه گروه علوم تجربیه. برای انتخاب این رشته لازمه تا دانش آموزا در مباحث زیست، شیمی و ریاضی قوی باشن و به طبیعت علاقه زیادی داشته باشن. به خاطر ماهیت حفظی و محاسباتی که رشته تجربی داره، لازمه تا دانش آموزا حتما در حافظه قوی و قدرت تحلیل بالایی داشته باشن. دانش آموزایی می تونن وارد رشته علوم تجربی بشن که شرایط زیر رو داشته باشن:
جمع دو نمره ریاضی و علوم تجربی در هر سه پایه هفتم، هشتم و نهم متوسطه نباید از 42 کمتر باشه.
ضریب درس ریاضی و علوم تجربی در هر سه سال 3 در نظر گرفته شده.
حداقل معدل لازم برای انتخاب رشته علوم تجربی نهم، 14 در نظر گرفته شده.
اگه شما دوست دارین که فرزندتون رو برای مقطع متوسطه دوم در مدارس تیزهوشان ثبت نام کنین، باید از شرایط اون مطلع باشین و بدونین چه زمانی باید اقدام به ثبت نام کنین. پس مقاله زیر رو پیشنهاد میکنم که مطالعه کنین.
شرایط ورود به رشته علوم انسانی
قوی بودن درس ادبیات و عربی یکی از عوامل موفقیت در رشته انسانی محسوب میشه. برای ورود به رشته علوم انسانی لازمه تا حافظه قوی، تمرکز و توانایی بالایی برای ایجاد ارتباط بین مفاهیم درسی داشت. در حال حاضر بیشترین مشاغل مربوط به زیر گروه های رشته انسانیه. دانش آموزایی می تونن وارد رشته علوم انسانی بشن که شرایط زیر رو داشته باشن:
جمع سه نمره زبان و ادبیات فارسی، عربی و مطالعات اجتماعی در هر سه پایه هفتم، هشتم و نهم متوسطه نباید از 42 کمتر باشه.
نمره درس زبان و ادبیات فارسی سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 4 محاسبه میشه.
نمره درس مطالعات اجتماعی سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 3 محاسبه میشه.
نمره درس عربی سه سال دوره متوسطه اول با ضریب 2 محاسبه میشه.
مجموع نمره های دروس مرتبط با این رشته در سه سال دوره متوسطه اول با در نظر گرفتن ضریب هر درس حداقل 378 باشه. یعنی معدل رشته باید حداقل 14 باشد.
اگه شما دوست دارین که فرزندتون رو برای مقطع متوسطه دوم در مدارس نمونه دولتی ثبت نام کنین، باید از زمان ثبت نام آزمون مدارس نمونه دولتی مطلع باشین و فرزندتون رو در آزمون این مدارس نام نویسی کنین. پس برای این مسئله میتونی به لینک زیر سر بزنین.
شرایط ورود به رشته علوم و معارف اسلامی
این رشته شباهت خیلی زیادی به رشته علوم انسانی داره. دانش آموزایی که تصمیم به انتخاب رشته علوم و معارف اسلامی دارن باید در درس عربی قوی بوده و به درسایی مثل: فقه و تفسیر قرآن علاقمند باشن. دانش آموزایی که در این رشته فارغ التحصیل میشن علاوه بر شرکت در کنکور سراسری می تونن برای ادامه تحصیل وارد حوزه علمیه شده و یا در دانشگاه های علوم قرآن و حدیث به ادامه تحصیل مشغول باشن. دانش آموزایی می تونن وارد رشته علوم و معارف اسلامی بشن که شرایط زیر رو داشته باشن:
مجموع نمره های دروس مطالعات اجتماعی، عربی و زبان و ادبیات فارسی سه سال هفتم، هشتم و نهم متوسطه بدون در نظر گرفتن ضرایب، نباید از 42 کمتر بشه.
نمره درس عربی با ضریب 2 و نمره درس زبان و ادبیات فارسی با ضریب 4 و نمره درس مطالعات اجتماعی با ضریب 3 محاسبه میشه.
حداقل معدل دانش آموزا نباید از 14 کمتر بشه.
اگه شما دوست دارین که برای مقطع متوسطه دوم فرزندتون رو در مدارس شاهد ثبت نام کنین، بهتره از همین الان از شرایط ثبت نام این مدارس مطلع بشین تا ببینید که شرایط ثبت نام در مدارس شاهد رو دارین یا نه. به همین خاطر میتونین به لینک زیر سر بزنین.
شرایط ورود به شاخه فنی حرفه ای
خیلی از دانش آموزا تمایل به ادامه تحصیل در یکی از زیر شاخه های این رشته رو دارن. فارغ التحصیلای شاخه فنی حرفه ای به سرعت جذب بازار کار میشن و این بیشتر به خاطر اینه که بیشتر مهارت های عملی هر رشته ای رو در دوران تحصیل یاد می گیرن.
با تغییر نظام آموزشی، فارغ التحصیلای این رشته می تونن در کنکور سراسری هر کدوم از رشته های شاخه نظری شرکت کنن اما مشکلی که دارن، به خاطر عدم تسلط کافی روی ریاضی و فیزیک به سختی و با تلاش زیاد می تونن وارد دانشگاه های معتبر و رشته های پرطرفدار بشن. دانش آموزایی می تونن وارد شاخه فنی و حرفه ای بشن که شرایط زیر رو داشته باشن:
مجموع نمره دروس ریاضی و علوم تجربی و کار و فن آوری بدون در نظر گرفتن ضریبشون، از 30 کمتر نباشه.
نمره ریاضی اول متوسطه بدون تبصره باید حداقل 10 باشه.
حداقل معدل برای انتخاب رشته فنی و حرفه ای باید 12 باشه.
ممکنه شما دوست داشته باشین بدونین در هنرستان چه رشته هایی تدریس میشن و میخواین انواع این رشته هارو بشناسین، میتونی به لینک زیر سر بزنین تا لیست کاملی از رشته های هنرستان رو مشاهده کنین.
شرایط ورود به شاخه کار و دانش
دانش آموزایی که رشته های کار و دانش رو انتخاب می کنن، مثل رشته های فنی و حرفه ای، اجباری به بودن سر کلاس و مدرسه ندارن و می تونن مدرک دیپلم خودشون رو از آموزشگاه های فنی و حرفه ای دارای مجوز از سازمان فنی و حرفه ای بگیرن. دانش آموزایی می تونن وارد شاخه کار و دانش بشن که شرایط زیر رو داشته باشن:
مجموع نمره های دروس ریاضی، کار و فن آوری در سال های هفتم، هشتم و نهم متوسطه بدون در نظر گرفتن ضریب، نباید از 36 کمتر باشه.
درس کار و فن آوری در هر سه سال متوسطه اول با ضریب 3 حساب میشه.
درس ریاضی تو هر سه سال با ضریب 2 حساب میشه.
حداقل معدل دانش آموزا 12 در نظر گرفته شده.
اگه دوست دارین بین رشته های شاخه فنی حرفه ای و شاخه کار و دانش بدونین که کدوم رشته ها بهترن، میتونین مقاله زیر رو بخونین تا اطلاعات کامل درباره این دو گروه از رشته ها بدست بیارین.
برای داشتن انتخاب رشته موفق در 1402 - 1403، باید به ملاک ها و فاکتور های انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ توجه داشت و درصد تاثیر هر کدوم رو دونست بنابراین بهتره اطلاعات کاملی راجع به این عوامل داشته باشین. در انتخاب رشته پایه نهم به دهم دانش آموزا، عملکرد تحصیلی دوره متوسطه اول با 35 امتیاز و آزمون های مشاوره ای با 65 امتیاز در انتخاب رشته هر فردی تاثیر داره و به صورت زیر اعمال میشه:
عملکرد تحصیلی (35 امتیاز)
یکی از شرایط ورود به هر رشته ای کسب حدنصاب (کف) نمره های دروس تخصصی پایانی مربوط به اون رشته هست. به عبارتی در صورت عدم کسب حداقل میانگین دروس تخصصی در سه پایه هفتم، هشتم (باضریب یک) و نهم (با ضریب سه) برای رشته مورد نظر، بقیه عوامل و ملاک های هدایت تحصیلی دانش آموز در انتخاب رشته بی اثره و تاثیری در نمون برگ هدایت تحصیلی نداره.
محاسبه این امتیازات از طریق سامانه هدایت تحصیلی (سامانه همگام) پیش بینی و به صورت نرم افزاری انجام میشه. نتیجه این امتیازات به صورت اتوماتیک در برگه نهایی هدایت تحصیلی هر دانش آموزی درج میشه. که با توجه به نتیجه بدست اومده، میتونین انتخاب رشتتون رو انجام بدین.
آزمون های مشاوره ای (30 امتیاز)
این آزمون شامل سه قسمت (رغبت، توانایی و خود ارزیابی سلامت روانی – رفتاری) میشه. این آزمون ها با توجه به امکانات و شرایط مدرسه به یکی از شیوه های (برخط ، غیر برخط و کاغذی) برگزار میشه.
شاید دوست داشته باشین بدونین که با خوندن چه رشته هایی میتونین بدون کنکور وارد دانشگاه بشین. برای همین منظور میتونین مقاله ارائه شده در لینک زیر رو مطالعه کنین و با رشته های بدون کنکور هنرستان آشنا بشین.
نظر دبیر (10 امتیاز)
در جلسه شورای معلما، هر کدوم از معلما با توجه به وضعیت تحصیلی، استعدادها، رغبت و توانایی های دانش آموز رو گفته و علاوه بر اون نحوه تکمیل نمون برگ هدایت تحصیلی در سامانه هدایت تحصیلی (سامانه همگام) بهشون آموزش داده میشه، تا معلم مورد نظر بتونه نظر خودش در مورد دانش آموز رو در سامانه همگام ثبت کنه.
نظر والدین (5 امتیاز)
هر پدر و مادری حق داره نگران آینده فرزند خودش باشه و بخواد بهترین تصمیم رو برای آینده فرزندش بگیره و در زندگی برای رسیدن به بهترین اهداف و موقعیت ها راهنماییش کنه. بنابراین لازمه تا والدین با توجه به شرایط و وضعیت تحصیلی فرزندشون در انتخاب رشته درست، فرزندشون رو راهنمایی کنن.
حالا اگه دوست دارین بدونین در دبیرستان چه رشته هایی تدریس میشه و با جزئیات این رشته ها آشنا بشین، میتونین به لینک زیر سر بزنین، تا اطلاعات کاملی در این مورد به دست بیارین.
نظر دانش آموز (10 امتیاز)
مشاور مدرسه در طول دوره متوسطه اول، باید دانش آموزا رو در ارتباط با انتخاب رشته آگاه کنه تا هر دانش آموزی در پایه نهم به درستی فرم نمون برگ مربوط به خودش رو پر کنه. دانش آموز باید بتونه تمام جوانب این انتخاب رو در نظر بگیره تا بتونه به بهترین نحو انتخاب خودش رو انجام بده و برای داشتن آینده ای درخشان، تلاش کنه.
نظر مشاوره (10 امتیاز)
استعداد و روحیات دانش آموز به دلیل منحصر بفرد بودن، چیزایی نیستن که در قالب نمره امتحانی آخر سال نهم، به صورت کامل و مشخص ارائه بشن. برای شناسایی استعداد و روحیه هر فردی، مشاوره و آزمون های خاصی لازمه تا خلقیات دانش آموز برای کمک به یک انتخاب موفق شناسایی بشه.
اگه میخواین در مورد هدایت تحصیلی دانش آموزای پایه نهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ اطلاعات کاملی به دست بیارین و در جریان جزئیات این مسئله قرار بگیرین، میتونین به لینک زیر سر بزنین و به طور کامل با هدایت تحصیلی پایه نهم آشنا بشین.
کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو هم آمادن تا شما رو جهت انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳ کمک کنن. شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین و از راهنماییاشون استفاده کنین. همچنین می تونید با عضویت در کانال تلگرام اطلاع رسانی مدارس تحصیلیکو از آخرین اخبار و تغییرات این حوزه مطلع بشید.
برای مشاوره نحوه انتخاب رشته نهم به دهم ۱۴۰۲ - ۱۴۰۳
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
سلام . برای انتخاب رشته مورد نظرتون در پایه نهم به دهم باید در امتحان تعیین رشته مجدد شرکت کنین .
سلام . باید در فرم هدایت تحصیلی مجاز به تحصیل در رشته ریاضی بشین ، در این صورت می تونین در مدرسه نمونه دولتی در رشته ریاضی ثبت نام کنین .
سلام . انتخاب رشته انسانی به عنوان اولویت الف در پایه نهم به دهم به نتیجه هدایت تحصیلی شما بستگی داره .
سلام . انتحاب رشته نهم به دهم به امتیازات فرم هدایت تحصیلی بستگی داره .
سلام . برای انتخاب رشته تجربی در پایه نهم باید حداقل میانگین نمرات پایه هفتم ، هشتم و نهم درس علوم 14 و ریاضی 13 باشه .
سلام . انتخاب رشته نهم به دهم به امتیازات فرم هدایت تحصیلی شما بستگی داره ، شرط معدل لازم رو دارین .
سلام . می تونین رشته تجربی رو انتخاب کنین در پایه نهم تلاش کنین نمرات و معدل بالایی کسب کنین .
سلام . در پایان پایه نهم باید انتخاب رشته کنین .
سلام . شرایط انتخاب رشته مورد نظرتون رو در پایه نهم دارین .
سلام . شما باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشین و با تلاش و پشتکار نقات ضعف تون رو برطرف کنین ، می تونین دروسی که ضعیف هستین از معلم خصوصی و یا آموزش های مجازی بیشتری کمک بگیرین ، برای انتخاب رشته تجربی در پایه نهم باید حداقل میانگین نمرات پایه هفتم ، هشتم و نهم درس علوم 14 و ریاضی 13 باشه ، اینکه رشته تجربی به عنوان اولویت الف تایید شه به امتیازات فرم هدایت تحصیلی شما بستگی داره .
سلام . برای انتخاب رشته نهم به دهم باید در مورد رشته ها و آینده تحصیلی و شغلی که دارن به خوبی تحقیق کنین ، باید با توجه به علاقه ، استعداد و هدفی که دارین بهترین رشته رو انتخاب کنین .
سلام . می تونین با اولویت الف فرم هدایت تحصیلی پایه نهم در مدرسه ثبت نام کنین .
سلام . می تونین در امتحان تعیین رشته مجدد پایه نهم در شهریور ماه شرکت کنین .
سلام . باید با توجه به علاقه ، استعداد و هدفی که دارین در پایه نهم بهترین رشته رو انتخاب کنین .
سلام . می تونین در انتخاب رشته نهم به دهم رشته تجربی رو انتخاب کنین ولی باید منتظر بمونین تا نتایج هدایت تحصیلی اعلام شه .
سلام . در صورتی که حداقل میانگین نمرات پایه هفتم ، هشتم و نهم درس علوم 14 و ریاضی 13 شده می تونین در انتخاب رشته نهم به دهم رشته تجربی رو انتخاب کنین .
سلام . می تونین در پایه نهم رشته تجربی رو انتخاب کنین ولی اینکه رشته تجربی به عنوان اولویت الف انتخاب شه یا خیر به امتیازات فرم هدایت تحصیلی شما بستگی داره .
سلام . می تونین در انتخاب رشته پایه نهم به دهم رشته تجربی رو انتخاب کنین .
سلام . برای انتخاب رشته نهم به دهم ریاضی باید حداقل میانگین نمرات دروس پایه هفتم ، هشتم و نهم درس ریاضی 14 و علوم 13 باشه .
سلام . باید وقت بیشتری به مطالعه درس عربی اختصاص بدین ، در صورتی که کلا به درس عربی علاقه ندارین ممکنه در طول تحصیل در رشته انسانی دچار مشکل بشین .
سلام . باید علاقه و استعدادتون رو بشناسین بعد انتخاب رشته کنین ، می تونین در آزمون های استعداد یابی شرکت کنین .
سلام . می تونین در پایه نهم رشته تجربی رو انتخاب کنین سعی کنین در امتحانات نوبت دوم پایه نهم نمرات بالاتری کسب کنین .
سلام . در انتخاب رشته نهم به دهم نمرات پایه هفتم ، هشتم و نهم دروس تخصصی هر رشته اهمیت داره ، باید با توجه به علاقه ، استعداد و هدفی که دارین بهترین رشته رو انتخاب کنین .
سلام . می تونین رشته ریاضی رو انتخاب کنین البته نمرات دروس ریاضی و علوم پایه نهم شما هم اهمیت داره .
سلام . می تونین در رشته ریاضی تحصیل کنین .
سلام . در حال حاضر طبق آخرین اخبار منتشر شده امتحانات نوبت دوم پایه نهم به صورت حضوری برگزار میشه ، در صورتی که تغییری در نحوه برگزاری امتحانات در نظر گرفته شه از طریق کانال تلگرام مدارس تحصیلیکو(t.me/irmadares-tahsilico ) اطلاع رسانی خواهیم کرد .
سلام . طبق آخرین اخبار منتشر شده امتحانات نوبت دم پایه نهم به صورت حضوری برگزار میشه .
سلام . سوال شما کامل نیست ، برای انتخاب رشته تجربی باید حداقل میانگین نمرات پایه هفتم ، هشتم و نهم درس ریاضی 13 و علوم 14 باشه .
سلام . برای انتخاب رشته تجربی باید حداقل میانگین نمرات پایه هفتم ، هشتم و نهم درس علوم 14 و ریاضی 13 باشه .
سلام . می تونین برای انتخاب رشته نهم به دهم رشته تجربی رو انتخاب کنین .
سلام . می تونین برای انتخاب رشته پایه نهم رشته ریاضی و یا رشته کامپیوتر از گروه فنی حرفه ای رو انتخاب کنین .
سلام . بله بسیاری از پذیرفته شدگان رشته / محل های تاپ کنکور سراسری در مدارس دولتی تحصیل کردن ، در انتخاب رشته نهم به دهم دقت کنین با توجه به علاقه ، استعداد و هدفی که دارین بهترین رشته رو انتخاب کنین .
سلام . در صورتی که حد نصاب نمره ریاضی رو پایه نهم کسب کنین ، می تونین رشته تجربی رو انتخاب کنین .
سلام . می تونین در فرم هدایت تحصیلی رشته تجربی رو انتخاب کنین .
سلام . انتخاب رشته بسیار مهمه باید با توجه به علاقه ، استعداد ، توانایی ، هدف و با آگاهی تمام بهترین رشته رو انتخاب کنین ، در مورد رشته ها و آینده تحصیلی و شغلی که دارن به خوبی تحقیق کنین .
سلام . برای انتخاب رشته تجربی باید حداقل میانگین نمرات پایه هفتم ، هشتم و نهم درس علوم 14 و ریاضی 13 باشه .
سلام . در صورتی که حداقل میانگین نمرات پایه هفتم ، هشتم و نهم درس علوم 14 و ریاضی 13 شده ، می تونین رشته تجربی رو انتخاب کنین .
سلام . با شرایطی که ذکر کردین ، می تونین در رشته انسانی تحصیل کنین .
سلام . می تونین در رشته ریاضی و یا تجربی تحصیل کنین .
سلام . شما می تونین در رشته ریاضی و یا تجربی تحصیل کنین ، سعی کنین در پایه نهم نمرات بالایی در دروس ریاضی و علوم کسب کنین .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
89361
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو