رزومه تحصیلی نشون دهنده تمام مهارت و سابقه تحصیلی داوطلباس . داوطلبا برای نوشتن یک رزومه تحصیلی خوب یا CV باید اطلاعات مختلفی از جمله اطلاعات فردی ، اطلاعات تحصیلی ، اطلاعات مربوط به مقاله ها و یا مدرک زبان خارجیشون رو بنویسن .
برای مشاوره نحوه نگارش رزومه تحصیلی
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
داشتن یک رزومه تحصیلی خوب اصلی ترین و مهم ترین گام برای پذیرش گرفتن از یک دانشگاس . رزومه تحصیلی یا cvبیشتر روی دستاوردای تحصیلی تاکید داره . شما می تونین با نوشتن اون تمام مهارت ها و قابلیت های خودتون رو به کمیته پذیرش نشون بدین . اما یک رزومه تحصیلی خوب چه ویژگی هایی باید داشته باشه ؟
برای نوشتن یک رزومه تحصیلی خوب باید بدونین که یک رزومه چه بخش هایی داره و تو هر بخش باید چه چیزایی نوشته بشه . پس اگه شما هم به دنبال نوشتن یک cv قوی برای خودتون هستین حتما تا ادامه این مقاله با ما همراه باشین تا با نحوه نگارش رزومه تحصیلی آشنا بشین .
شاید خیلی وقت ها شنیده باشین که میگن یک رزومه باید کوتاه و مختصر باشه ولی نحوه نگارش رزومه تحصیلی کاملا متفاوته با رزومه کاریه و شما محدودیتی تو تعداد صفحه ندارین و هر چقدر بخواین می تونین اون رو گسترش بدین . اما نباید انقدر هم طولانی و خسته کننده باشه که اون فردی که داره رزومه شما رو بررسی می کنه اون رو ناتموم رها کنه . حالا بریم سراغ نکاتی که باید برای نگارش ساختار کلی یک رزومه تحصیلی باید رعایت کنین .
اولین چیزی که در رزومه و بالاترین قسمت نوشته میشه اطلاعات فردی شماست که شامل نام و نام خانوادگی ، شماره تلفن معتبر ، آدرس محل سکونت و ایمیل شخصی میشه . اما دقت داشته باشین که آدرس ایمیلی که استفاده می کنین یک آدرس ایمیل حرفه ای باشه . حالا منظور از آدرس ایمیل حرفه ای چیه ؟
به طور کلی باید ادرس ایمیلی که وارد می کنین معنا دار باشه و نباید از حروف و یا اعداد تصافی و بی ربط به شما استفاده شده باشه . آدرس ایمیل حرفه ای در رزومه تحصیلی می تونه به صورت های زیر باشه :
* نام و نام خانودگی : Name.Family@gmail.com
* مخفف نام و نام خانوادگی کامل : N.Family@gmail.com
* نام کامل و مخفف نام خانوادگی : Name.F@gmail.com
اگه دارین خودتون رو برای شرکت تو مصاحبه دکتری آماده می کنین پیشنهاد می کنیم حتما مقاله زیر رو بخونین تا با آمادگی کامل سر جلسه مصاحبه دکتری حاضر بشین .
وارد کردن اطلاعات تحصیلی : باید تو این قسمت اطلاعات مربوط به سوابق تحصیلی قبلیتون ، دانشگاهی که توش تحصیل کردین ، معدل و عنوان پایان نامه رو بنویسین و اگه مدرکی متناسب با رشتتون دارین هم ثبت کنین . فقط تو این بخش سوابق تحصیل خودتون رو به صورت معکوس بنویسن یعنی از آخرین و بالاترین مدرک تا قدیمی ترین اونارو یادداشت کنین .
اطلاعات مربوط به علائق علمی : تو این قسمت باید علاقه خودتون رو به موضوع های خاص بنویسین . این قسمت نه باید خیلی کلی نوشته بشه و نه خیلی جزئی .
اطلاعات مربوط به مقالات علمی : در صورتی که مقالات علمی ( پژوهشی ، ترویجی ، کنفرانسی و ... ) نوشته و یا چاپ شده دارین بنویسین . لیست مقاله ها و کتاب های شما کلیدی ترین قسمت رزومه تحصیلی شماس . تو این قسمت اصلا از روش معکوس و یا به ترتیب نوشتن استفاده نکنین و بدون توجه به تاریخ انتشار و نوع اون اثر ، از مهم ترین و مشهور ترین اون ها شروع به نوشتن کنین .
اگه داوطلب آزمون دکتری هستین دعوت به مصاحبه دانشگاه های سراسری شدین با خوندن مقاله زیر از اقدامات قبل از مصاحبه دکتری مطلع میشین .
اطلاعات مربوط به سوابق کاری : تو این قسمت باید سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلیتون رو بنویسین . البته اگه سابقه کاری نامرتبط هم دارین حتما ثبت کنین ، چون هدف از نوشتن اطلاعات سوابق کاری نشون دادن توانایی در امور کار و همکاری شماس .
اگه شاغل هستین و دارین این رزومه رو برای حضور تو مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد و یا سراسری می نویسین در صورت غیر مرتبط بودن شغلتون اون رو عنوان نکنین . چون ترجیح پذیرش از داوطلبای دکتری اینه که شاغل نباشین ( مخصوصا شغل غیر مرتبط ) و بتونین تمام وقت رو رساله دکتری کار کنین . پس اصلا عنوان نکنین .
اطلاعات مربوط به پروژه های علمی : تو این قسمت باید اطلاعات مربوط به پژوه هایی که تو طول تحصیل کار کردین و یا علاقه دارین توش کار کنین رو یادداشت کنین . اگه جزو داوطلبایی هستین که تعداد مقاله چاپ شدتون کمه و یا مقاله ندارین ، پر بار بودن این قسمت می تونه کمک زیادی به پذیرش شما کنه .
اطلاعات مربوط به مهارت کامپیوتری : تو این قسمت باید تمام مهارت های کامپیوتری رو که دارین ثبت کنین . اگه تسلط رو نرم افزار خاصی دارین و یا حتی با نرم افزار خاصی آشنایی هم دارین عنوان کنین .
توصیه نامه : قرار دادن توصیه نامه تو رزومه تحصیلی مثل موارد بالا اجباری نیست ! ولی اگه متقاضی تحصیل تو دکتری و یا خارج از کشور هستین و برای اونا دارین رزومه رو آماده می کنین حتما این قسمت هم تو رزومتون اضافه کنین . حالا منظر از توصیه نامه چیه و چطور باید اون رو تهیه کرد ؟
توصیه نامه معمولا یکی از مدارک لازم برای شرکت تو مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد و سراسری هستش و نیازه که شما این مدارک رو از دو یا یکی از اساتید دوره ارشدتون بگیرین . تو این توصیه نامه که استاد باید براتون بنویسه ، خصوصیات علمی و شخصیتی شما از طرف استاد گفته میشه . وقتی شما توصیه نامه رو به کمیته بررسی مدارک میدین به این معنیه که شما مورد تایید اون استاد قرار گرفتین و اون استاد شما رو معرفی و پیشنهاد می کنه .
اطلاعات مربوط به مدرک زبان خارجی : داشتن مدرک و مهارت زبان خارجی ، مخصوصا اگه دارین خودتون رو برای مصاحبه دکتری و یا تحصیل تو خارج از کشور آماده می کنین شما رو یک پله نسبت به رقبا جلو می ندازه . در صورت داشتن مدرک زبان اون رو به همراه نمره ای که کسب کردین بنویسین .
در آخر هم رزومه تحصیلی خودتون رو چند بار بخونین و از کسی که تو این زمینه سر رشته داره کمک بگیرین تا رزومه شما رو بخونه و برای بر طرف کردن نقاط ضعفش راهنماییتون کنه . سعی کنین رزومه نامه ای هم که می نویسین کاملا منطقی و به دور از اغراق باشه .
اگه متقاضی تحصیل تو مقطع دکتری وزارت بهداشت هستین با خوندن مقاله زیر می تونین با نحوه برگزاری مصاحبه دکتری وزارت بهداشت هم آشنا بشین .
اگر هم احساس کردین در زمینه نگارش رزومه تحصیلی یا همون CV نیاز به کمک یا راهنمایی دارین می تونین از هر جای ایران که هستین با کارشناسای مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو تماس بگیرین . شما می تونین از طریق سیستم مشاوره تحصیلی تلفنی تحصیلیکو با این کارشناسا در ارتباط باشین .
برای مشاوره نحوه نگارش رزومه تحصیلی
از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره زیر تماس بگیرید:
تماس با شماره ۹۰۹۹۰۷۵۳۰۵ از کل کشور
پاسخگویی از ۸ صبح تا ۱ شب حتی ایام تعطیل
درصورت عدم دسترسی به تلفن ثابت یا استفاده از کد تخفیف کلیک کنید .
نظر شما تا حداکثر 3 روز کاری تایید و نمایش داده خواهد شد. اگر می خواهید همین الان سوالتان را از مشاور مربوطه بپرسید کافیست با تلفن ثابت از سراسر کشور با شماره 9099071789 تماس بگیرید. |
تمامی هموطنان عزیزمان از سراسر ایران می توانند برای استفاده از خدمات مشاوره و ارتباط با کارشناسان تحصیلیکو از طریق تلفن ثابت در سراسر کشور با شماره 9099075305 تماس بگیرند .
برخی از مخاطبان تحصیلیکو به دلیل مشکلات مخابراتی نمی توانند با شماره های 909 تماس بگیرند و یا به طور کلی به تلفن ثابت دسترسی ندارند ؛ برخی نیز تمایل دارند از بسته های تخفیفی تحصیلیکو استفاده کنند تا هزینه کمتری برای مشاوره پرداخت نمایند . برای این دسته از عزیزان پکیج های مشاوره تحصیلیکو را طراحی کرده ایم که می توانید با خرید آن از هرجای ایران که هستید از طریق تلفن ثابت یا تلفن همراه با کارشناسان تحصیلیکو در ارتباط باشید . برای خرید پکیج های مشاوره تحصیلیکو و استفاده از بسته های تخفیفی کلیک کنید .
در خبرنامه ایمیلی تحصیلیکوهر هفته گزیده ای از مهم ترین اخبار تحصیلی مرتبط با رویداد های مدارس ، کنکور سراسری ، کارشناسی ارشد و دکتری را گردآوری می کنیم و بصورت رایگان برای کاربران سایت ارسال می کنیم . اگر شما هم مایلید از اخبار تحصیلی در طول سال جا نمانید کافیست ایمیل خود را در کارد زیر وارد کنیم تا از همان لحظه عضو خبرنامه ایمیلی ما شوید .
مرکز مشاوره تحصیلیکو امکانی فراهم کرده تا کاربران سایت بتوانند با عضویت در کانال های اطلاع رسانی شبکه های اجتماعی از آخرین اخبار و اطلاعیه های تحصیلی مربوط به حوزه تحصیلی مدنظر خود آگاه شوند . برای این منظور می توانید با کلیک بر روی هر یک از لینک های زیر در کانال مدنظرتان عضو شوید.
کانال مرکز مشاوره تحصیلی تحصیلیکو کانال دکتری تخصصی کانال کارشناسی ارشد کانال مشاوره کنکور سراسری
یکی از جداب ترین امکانات رایگان تحصیلیکو برای مخاطبان خود خبرنامه پیامکی است که با عضویت در آن آخرین اخبار رویداد های تحصیلی برای شما پیامک می شود . خبرنامه پیامکی تحصیلیکو در موضوعات مدارس ، کنکور سراسری ، دانشگاه های بدون آزمون ، کارشناسی ارشد و دکتری اطلاع رسانی می کند و برای عضویت در آن کافیست مقطع مربوط به خود را انتخاب کرده و در ادامه شماره تماس خود را ثبت نمایید .
1000000
بازدید کننده تحصیلیکو تاکنون
14000
مخاطبان مشاوره تلفنی تحصیلیکو تاکنون
88081
تعداد سوالات سایت تحصیلیکو